Contact

Keramiek- en glazuur-atelier Leim & Zwa

Waar kunt u ons vinden

    Leim & Zwa, vormgeving in keramiek
    Dorpstraat 4a
    6181GX Elsloo
    Tel. 06-22352247

    kvk. 14096294

Parkeren alleen in de parkeervakken! Zet je auto niet voor de blauwe garagepoort naast mijn atelier, deze garage is niet van mij maar van mijn buurman en die vindt het terecht niet leuk als er de hele dag 'even' auto's voor zijn deur staan zodat hij er niet in- of uit kan. Ook niet voor een minuutje dus!

Geen routeplanner? Volg de borden naar Kasteel Elsloo en u komt vanzelf langs ons atelier. Vlak voordat u de heuvel naar het kasteel af rijdt vindt u ons aan de linkerkant, naast eetcafé Auwt Aelse.

 

Leim en Zwa route

 

Wilt U vrijblijvend informatie over keramiek, glazuren of onze cursussen neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of via email (leimenzwa@live.nl)

Helaas bereiken mij niet alle e-mails die via mijn website verzonden worden! Heb je na enkele dagen (ik reageer normaliter heel erg snel) nog steeds geen antwoord van mij gekregen dan heb ik je mail waarschijnlijk niet ontvangen!

Bel me dan op  06-22352247 (en spreek voicemail in als ik niet opneem), mail naar leimenzwa@live.nl of stuurt een privé-bericht naar mijn facebookpagina Leim en Zwa, keramiek- en glazuur-atelier.