De zomer-cursus mind-walk 2019 staat gepland vanaf maandagochtend 27 mei. Deze eerste wandeling is ter kennismaking waarin ik uit zal leggen hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Na deze eerste wandeling beslis je of je all 10 de wandelingen mee wilt gaan lopen of niet. (Loop je verder niet mee dan betaal je me alleen de €10 voor deze ene wandeling). Als dat het geval is plannen we daar samen de verdere datums voor met de mensen die aanwezig zijn. Een cursus bestaat uit 10 opbouwende wandelingen wat betreft thematiek en wanneer je inschrijft is het van belang dat je ze ook alle 10 mee kunt lopen. Vandaar dat ik ook samen de datums wil plannen. Deze cursus gaat door bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers. Het maximum ligt voor mij op 6 personen:

Maandagochtenden (heerlijk om de week mee te beginnen), steeds van 10 tot 12 uur (met enige uitloop) op de volgdende datums: te beginnen op 27 mei en daarna samen te plannen.

Gestart wordt met ‘ont-moeten’, de wandeling daarna is ‘ont-spannen’. Langzaamaan wandelen we dan via diverse thema’s naar het accepteren van jezelf en het (weer) van jezelf houden/jezelf de tijd geven om te genieten en te ontdekken. Dat gaat via de vele oefeningen die een Mind-Walk met zich meebrengt. Laat je verrassen.

Prijs voor deze cursus is €90. Vrijwel elke Mind-Walk wordt afgesloten met een klein geschenkje, een ‘present in the present’. Soms krijg je huiswerk mee.