In het hoofdstuk ‘workshops’- ‘voorjaar’ staat een mindwalk gepland: zaterdagochtend 11 mei kun je meelopen van 10 tot 14 uur. We wandelen 2 uur en gaan daarna van klei een hamsa-handje maken. Wil je dat laatste niet maar wel mee wandelen, dan doe je dat alleen en ben je rond 12 uur klaar. Je betaalt dan €10. Wil je daarna nog meewerken in het atelier, die prijs kun je lezen in het betreffende hoofdstuk. Voor deze wandeling zijn inmiddels 5 inschrijvingen binnen. Nog 2 personen kunnen meelopen.

Mind-Walk midzomer zonnewende zaterdagavond 22 juni van 20 tot 23 uur (mogelijk met enige uitloop), ongeveer 5 kilometer met tussenstops.

Beleef de magie en ervaar de natuur in de langste dag van het jaar, of de kortste nacht. Een sprookje? Beetje eng? We zullen het beleven tijdens deze Mind-Walk in het Bunderbos. Loop je mee? 

Deze wandeling is helemaal gratis! Het enige dat ik vraag is dat iedereen iets lekkers meeneemt voor tijdens onze korte pauzestops waarin we naast mindfullness-oefeningen, ook yoga-oefeningetjes en korte meditaties zullen doen. En misschien meer….Allemaal binnen het thema: midzomernacht. Laat je verrassen.

Graag aanmelden voor 15 juni via een pb of mail naar margavdonselaar@gmail.com

In verband met de diverse oefeningen die concentratie vragen kunnen er helaas geen kinderen en/of honden mee.

Een losse Mind-Walk bestaat uit een wandeling van ongeveer 3 kilometer waarbij ik je laat kennis maken met de betekenis van Mind-Walk. Er komen diverse oefeningen voorbij die veelal te maken hebben met het thema ‘ont-moeten’ en ‘loslaten’.

Prijs voor deze wandeling is €10. Elke Mind-Walk wordt afgesloten met een klein geschenkje, een ‘present in the present’.