Met het uitgebreide gamma Mayco-glazuren van meer dan maar liefst 400 kleuren, is er voor ieder wat wils, zowel voor lage als hoge stook en rakuglazuren.

Eenvoudig in gebruik, makkelijk te combineren, tal van technieken mogelijk. Deze technieken kun je bij Leim&Zwa leren in de speciale workshops die je in het hoofdstuk ‘glazuur-workshops’aantreft.

Naast Mayco glazuren is Leim & Zwa tevens leveradres van alle Rakuvaria-glazuren aan dezelfde prijs als waar Rakuvaria aan levert. Kijk hiervoor op rakuvaria.com.

Woon je te ver weg om de glazuren in mijn atelier te komen kopen? Geen nood: je kunt ze ook bestellen en ik stuur ze naar je toe. Bel me op 06-22352247 (en spreek voicemail in als ik niet op kan nemen) of mail via deze website (‘contact’) of naar leimenzwa@live.nl. Dan komt het voor elkaar! Voor verzending wordt het Post.nl tarief berekend.

De Mayco glazuren zijn kwastglazuren en worden geproduceerd in de Verenigde Staten. De glazuren zijn vloeibaar en klaar voor gebruik met een kwast/penseel. Ze worden dus niet verdund!

De glazuren hebben een lange houdbaarheid, tenminste als ze vorstvrij worden bewaard. 

In het atelier zijn alle glazuren van Mayco te koop. In het hoofdstuk ‘mayco-online glazuurshop’ staan alle prijzen genoemd.