Onderaan deze pagina zie je foto’s van de Mayco kleurengids. Deze zijn in mijn atelier te koop maar je kunt ze ook downloaden door op de foto’s te klikken. In het atelier heb ik voorbeeldplaten en dat kijkt nog gemakkelijker, samen met de altijd weer nieuwe geglazuurde werken die er staan. Neem even de tijd als je komt want er is veel te ontdekken. Wil je de prijslijst van de Mayco-glazuren? Stuur me dan even een mailtje: leimenzwa@live.nl
Sinds kort zijn ook de stoneware poederglazuren te koop voor wie wil dompelen. Deze zijn niet standaard in voorraad maar heb ik binnen enkele dagen in huis als ik ze bestel. Ben je hierin geinteresseerd stuur dan een mail naar leimenzwa@live.nl, dan krijg je de prijslijst en verkrijgbare kleuren van me.
Ook heb ik steeds weer nieuwe grotere voorbeelden in de glazuur-rekken staan, zoals je ziet op de foto hieronder:

Mayco glazuren zijn voor mij en voor vele anderen heerlijk om mee te werken. Na destijds gestart te zijn met Botz en Terra Color glazuren kwam Mayco op mijn pad en verstoften de overige glazuren al snel in hun potten. Ik ben er dan ook erg trots op om dealer van dit product te zijn. De benedenverdieping is een snoepwinkel geworden voor gelijkgestemden. Ik geef workshops met diverse glazuurtechnieken, deze vind je in het hoofdstuk ‘glazuurworkshops’.

Ik heb geen webshop met glazuren. Waarom dat dan niet? vraag je je dan misschien af.
Omdat ik een hekel heb aan het onpersoonlijke daarvan, omdat ik dan geen uitleg kan geven als er vragen zijn en vooral ook omdat ik zie dat vaak klanten met een lijstje glazuren aan komen en uiteindelijk met heel iets anders naar huis gaan omdat ze in het atelier alle kleuren veel beter kunnen zien dan op papier. En omdat het leuker is om jou persoonlijk te ontmoeten.
Woon je te ver weg? Zoals enkele klanten in Parijs bijvoorbeeld? Dan verstuur ik ze natuurlijk met alle plezier (Post.nl tarief). Je stuurt me dan een lijstje met wat je nodig hebt per email of whattsapp en kunt ook je vragen stellen.
Als je niet al te ver weg woont breng ik de glazuren ook met plezier langs. Binnen een straal van 10 km doe ik dat gratis, daarbuiten vraag ik een kleine vergoeding.

Heb je vragen over Mayco glazuren? Ik ben er graag om deze te beantwoorden! Je kunt hiervoor in het atelier terecht tijdens een van de openingsuren of je stuurt een mail met je vragen naar leimenzwa@live.nl

Bij mij heb je dan ook nog eens de mogelijkheid om van de Stroke&Coat lijn kleinere porties te kopen. Heb je bijvoorbeeld alleen maar een beetje zwart nodig om oogjes of een randje te glazuren, dan krijg je die van mij gewoon erbij. Daar doe ik niet moeilijk over.
Wil je graag Stroke&Coat maar zijn die flesjes van 237 ml je te groot, vraag dan gerust om een half of een kwart flesje. Dit geldt ook voor de Stoneware-lijn die veelal in potten van 473 ml geleverd wordt. Ook deze kan ik voor je splitsen of in vieren delen. Dan heb je voor hetzelfde geld meer kleuren waar je lekker mee kunt experimenteren.
Dit geldt verder niet voor de andere Mayco kleurlijnen want die zitten al in niet al te grote potjes.

klik op een van onderstaande gidsen en deze wordt gedownload.

Klik je op de foto hierboven dan download je de kleurengids.