Contact

Keramiek- en glazuur-atelier Leim & Zwa

Informatie Mind Walk

Niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn....

Voor wie eens wil ervaren of Mind-Walk iets voor hem of haar is: zondag 8 april kun je van 13-15.30 uur deelnemen aan een Try-out Mind-Walk die ik organiseer in het Elsloose kasteelpark en aangrenzende bos.
Lijkt het je wat om:
* lekker een stuk te wandelen?
* je daarna fitter en energieker te voelen?
* heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur? 
* je hoofd even leeg lopen (en daardoor minder stress te ervaren)?
Dat kan met Mind-Walk. 

Meld je dan aan via margavdonselaar@gmail.com. Deze wandeling kost €10 en eindigt voor wie dat wil met een kop thee. Iedereen krijgt een klein geschenkje, zoals dat gewoon is na een Mind-Walk. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen en ook huisdieren kunnen niet mee, dit gezien de kleine meditaties en andere oefeningen die we doen.

Mocht je het zo leuk vinden dat je vaker mee wilt wandelen dan kun je je opgeven voor een van onderstaande Mind-Walk cursussen:

Lente-zondagochtend-mind-walk!

én

Lente-woensdag-avond-mind-walk!

Op zondagochtend of woensdag-avond de hele lente lang een Mind-Walk cursus volgen! 
Dat kun je samen met mij in de mooie omgeving van Elsloo doen vanaf mei.

 Het betreft hier een cursus waarvan de diverse onderwerpen elkaar opvolgen. Het is daarom niet mogelijk alleen een enkele les mee te lopen. Elke keer starten we op zondag om 10 uur en rond 12.30 uur zijn we weer terug (houd rekening met enige uitloop). Op woensdagavond starten we om 19 uur en lopen tot ongeveer 20.30 uur.
Prijs voor deze zondag-ochtend of woensdag-avond cursus bedraag €85 (Aanbetaling €40, deze is niet terugvorderbaar). Deze gaat van start bij inschrijving van minimaal 6 mensen (maximaal 10). De route die we lopen tussen 3 en 5 km per keer (opbouwschema en afhankelijk van de mogelijkheden van de deelnemers). Er kunnen gezien de aard van deze cursus (mindfulness, meditaties en yoga-oefeningen) geen kinderen en/of huisdieren mee wandelen. 
Aanmelden en/of meer info via een mail naar margavdonselaar@gmail.com of bel naar 0622352247.

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is Mind-Walk? Dat is Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus

Als je hoofd (te) vol is, je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet ervoor neemt of gewoonweg niet meer weet hoe dat ook alweer moet, is Mind-Walk echt iets voor jou!

Misschien vind je het ook gewoon heerlijk om te wandelen in het bos en doe je dat graag samen met anderen? Dan is deze cursus ook zeker wat voor jou.

We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in onder begeleiding van een coach. Dat ben ik. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van 3 km tot max. 5 km per keer. Er wordt niet gerend, er wordt rustig gelopen en genoten van de natuur.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

Sinds november 2017 ben ik gecertificeerd mind-walk trainer en vanaf februari 2018 verzorg ik deze trainingen. Mind-Walk vertrekt vanuit mijn atelier maar staat hier verder helemaal los van. Datums staan verder naar beneden vermeld. Binnenkort verschijnen er nieuwe!

 

                   leim en zwa keramiek logo mindwalk

         Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Dus.....Lijkt het je wat om:

* lekker te wandelen (niet in snelheid maar in rust, dus zonder te zweten)?

* je fitter en energieker te voelen, kortom te werken aan je gezondheid?

* heerlijk te onstspannen en te genieten van de natuur?

* je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming     verbetert en je een goed gevoel krijg? Dus....ook lekker te lachen?

Meld je dan aan voor deze outdoortraining en wandel jezelf naar balans!

              leim en zwa keramiek mindwalk

De wandelingen gaan in alle weersomstandigheden door, alleen bij weer-alarmen niet. Draag gemakkelijk zittende kleding en geen al te zwaar schoeisel.

Vertrek- en aankomstpunt is het atelier, Dorpstraat 4a in Elsloo. Na afronding is er gelegenheid voor een kop thee.

Woon je verder weg? Kijk dan op www.mind-walk.nl voor een trainer bij jou in de buurt.

Als je het leuk vindt, like dan onze facebook-pagina Mind-Walk Beek-Elsloo.