Contact

Keramiek- en glazuur-atelier Leim & Zwa

Informatie Mind Walk

Niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn....

Sinds november 2017 ben ik gecertificeerd Mind-Walk trainer en vanaf februari 2018 verzorg ik deze heerlijke wandelingen. Mind-Walk vertrekt vanuit mijn atelier maar staat hier verder helemaal los van.

Voor wie eens wil ervaren of Mind-Walk iets voor hem of haar is: regelmatig organiseer ik een Try-out Mind-Walk in het Elsloose kasteelpark en aangrenzende bos. Elke week loop ik al met 2 vaste groepen. Hieronder staan datums voor 'losse' Mind-Walks waarop je kunt inschrijven.

Zaterdag 6 oktober 13-15 uur: Mindwalk in het thema 'herfst'. Om eens te proberen of mind-walk iets voor jou is. Na deze wandeling bestaat de mogelijkheid om in te schrijven voor een 10-lessen reeks die in het najaar start.

 
Dusss....Lijkt het we wat om:
* lekker een stuk te wandelen?
* je daarna fitter en energieker te voelen?
* heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur? 
* je hoofd even leeg lopen (en daardoor minder stress te ervaren)?
Dat kan met Mind-Walk. 

Laat dat dan weten via margavdonselaar@gmail.com. Een wandeling kost €10. Iedereen krijgt een klein geschenkje, zoals dat gewoon is na een Mind-Walk. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen en ook huisdieren kunnen niet mee, dit gezien de kleine meditaties en andere oefeningen die we doen.

Mocht je het zo leuk vinden dat je vaker mee wilt wandelen dan kun je je opgeven voor een van onderstaande Mind-Walk cursussen:

Binnenkort verschijnen hier de datums.


Aanmelden en/of meer info via een mail naar margavdonselaar@gmail.com of bel naar 0622352247.

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is Mind-Walk? Dat is Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus

Als je hoofd (te) vol is, je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet ervoor neemt of gewoonweg niet meer weet hoe dat ook alweer moet, is Mind-Walk echt iets voor jou!

Misschien vind je het ook gewoon heerlijk om te wandelen in het bos en doe je dat graag samen met anderen? Dan is deze cursus ook zeker wat voor jou.

We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in onder begeleiding van een coach. Dat ben ik. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van 3 km tot max. 5 km per keer. Er wordt niet gerend, er wordt rustig gelopen en genoten van de natuur.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

 

 

                   leim en zwa keramiek logo mindwalk

         Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Dus.....Lijkt het je wat om:

* lekker te wandelen (niet in snelheid maar in rust, dus zonder te zweten)?

* je fitter en energieker te voelen, kortom te werken aan je gezondheid?

* heerlijk te onstspannen en te genieten van de natuur?

* je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming     verbetert en je een goed gevoel krijg? Dus....ook lekker te lachen?

Meld je dan aan voor deze outdoortraining en wandel jezelf naar balans!

              leim en zwa keramiek mindwalk

De wandelingen gaan in alle weersomstandigheden door, alleen bij weer-alarmen niet. Draag gemakkelijk zittende kleding en geen al te zwaar schoeisel.

Vertrek- en aankomstpunt is het atelier, Dorpstraat 4a in Elsloo. Na afronding is er gelegenheid voor een kop thee.

Woon je verder weg? Kijk dan op www.mind-walk.nl voor een trainer bij jou in de buurt.

Als je het leuk vindt, like dan onze facebook-pagina Mind-Walk Beek-Elsloo.