Contact

Keramiek- en glazuur-atelier Leim & Zwa

Informatie Mind Walk

Niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn....

Sinds november 2017 ben ik gecertificeerd Mind-Walk trainer en vanaf februari 2018 verzorg ik deze heerlijke wandelingen. Mind-Walk vertrekt vanuit mijn atelier maar staat hier verder los van.

Voor wie eens wil ervaren of Mind-Walk iets voor hem of haar is: regelmatig organiseer ik een Try-out Mind-Walk in het Elsloose kasteelpark en aangrenzende bos. Elke week loop ik al met 2 vaste groepen. Hieronder staan datums voor 'losse' Mind-Walks waarop je kunt inschrijven.

Ben je vrij tussen kerst en nieuwjaar en wil je iets anders dan alleen uitbuiken op de bank? Dit is een mooie week om even tot jezelf te komen, voor jezelf te kiezen. Dat kan met deze mini-cursus:


Donderdag 27 december 11-13 uur: Mindwalk minicursus deel 1- thema Ont-moeten - 1 inschrijving binnen voor alle datums.


Zaterdag 29 december 11-13 uur:  Mindwalk minicursus deel 2- thema spanning en ontspanning


Maandag 31 december 15-17: uur Mindwalk minicursus deel 3-thema loslaten.

Deze eindejaarswandeling is ook als losse Mindwalk boekbaar.

In het voorjaar 2019 start een cursus van 10 lessen met steeds een nieuw opbouwend thema. Datums hiervoor worden nog gepland.

 

Een mooie mind-walk lopen en daarna een hamsa-hand van klei maken kun je op:

zaterdagochtend 11 mei van 10-14 uur.

Eerst maken we een mooie mind-walk van een uurtje of 2 waarin het hamsa-handje, symbool voor geluk en bescherming, centraal staat. Na de wandeling neem ik je mee naar mijn atelier en daar ga je van rood- of zwartbakkende klei een hamsa-hand maken plus eten we een kleine salade. Je werk kom je na 2 weken ophalen want moet nog drogen en gebakken worden.

Prijs voor deze bijzondere workshop bedraagt all-inn €45. Aanbetaling €15.

leim en zwa keramiek hamsa

dit is slechts een voorbeeld handje en komt van pinterest

 

Graag opgeven via margavdonselaar@gmail.com


Alle wandelingen gaan door bij inschrijving van minimaal 3 personen.
Bijdrage per wandeling bedraagt €10. 
De minicursus (3 wandelingen) tussen kerst en nieuwjaar: bijdrage €25.
De wandeling van 31 december-loslaten-kan ook meegelopen worden door mensen die de rest van de minicursus niet deelgenomen hebben. Prijs is dan €10

Mensen die eerder een cursus gevolgd hebben en een wandeling gemist hebben in die reeks mogen een van bovenstaande wandelingen gratis meedoen.

De wandelingen zijn tussen de 3 en 5 kilometer en worden gegeven in het Elsloose kasteelpark en aangrenzende Bunderbos. Ze gaan onder alle weersomstandigheden door, behalve bij weer-alarmen. Mindfullness, yoga-oefeningen, een korte meditatie, fijn wandelen op niet te snel tempo en een afrondend geschenkje. Met als resultaat: RUST. Helemaal geweldig dus als je op je tenen loopt of al omgevallen bent. Of als je gewoon op zoek bent naar fijne wandelingen waarbij je jezelf kunt (her)ontdekken.Dusss....Lijkt het we wat om:
* lekker een stuk te wandelen?
* je daarna fitter en energieker te voelen?
* heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur? 
* je hoofd even leeg lopen (en daardoor minder stress te ervaren)?
Dat kan met Mind-Walk. 

Laat dat dan weten via margavdonselaar@gmail.com. Een wandeling kost €10. Iedereen krijgt een klein geschenkje, zoals dat gewoon is na een Mind-Walk. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen en ook huisdieren kunnen niet mee, dit gezien de kleine meditaties en andere oefeningen die we doen.

Mocht je het zo leuk vinden dat je vaker mee wilt wandelen dan kun je je opgeven voor een van onderstaande Mind-Walk cursussen:

Binnenkort verschijnen hier de datums.


Aanmelden en/of meer info via een mail naar margavdonselaar@gmail.com of bel naar 0622352247.

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is Mind-Walk? Dat is Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus

Als je hoofd (te) vol is, je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet ervoor neemt of gewoonweg niet meer weet hoe dat ook alweer moet, is Mind-Walk echt iets voor jou!

Misschien vind je het ook gewoon heerlijk om te wandelen in het bos en doe je dat graag samen met anderen? Dan is deze cursus ook zeker wat voor jou.

We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in onder begeleiding van een coach. Dat ben ik. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van 3 km tot max. 5 km per keer. Er wordt niet gerend, er wordt rustig gelopen en genoten van de natuur.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

 

 

                   leim en zwa keramiek logo mindwalk

         Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Dus.....Lijkt het je wat om:

* lekker te wandelen (niet in snelheid maar in rust, dus zonder te zweten)?

* je fitter en energieker te voelen, kortom te werken aan je gezondheid?

* heerlijk te onstspannen en te genieten van de natuur?

* je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming     verbetert en je een goed gevoel krijg? Dus....ook lekker te lachen?

Meld je dan aan voor deze outdoortraining en wandel jezelf naar balans!

              leim en zwa keramiek mindwalk

De wandelingen gaan in alle weersomstandigheden door, alleen bij weer-alarmen niet. Draag gemakkelijk zittende kleding en geen al te zwaar schoeisel.

Vertrek- en aankomstpunt is het atelier, Dorpstraat 4a in Elsloo. Na afronding is er gelegenheid voor een kop thee.

Woon je verder weg? Kijk dan op www.mind-walk.nl voor een trainer bij jou in de buurt.

Als je het leuk vindt, like dan onze facebook-pagina Mind-Walk Beek-Elsloo.