nieuws leim en zwa

Kom je ook zondag 30 juni naar de cursisten-expositie in mijn tuin Tiendstraat 2, 6181GJ in Elsloo? We gaan er een mooie dag van maken! Welkom!

Er zijn op dit moment wegwerkzaamheden in Elsloo. Ook de rotonde waar je vanaf de autoweg bij uitkomt gaat op dit moment op de schop. In het hoofdstuk ‘openingstijden’ heb ik de gemakkelijkste routes naar het atelier vermeld.

Zin om een keer een Mind-Walk mee te lopen?: zaterdagavond 22 juni: een midzomer-Mind-Walk. En deze is helemaal GRATIS! Kijk maar gauw in het hoofdstuk ‘mindwalk’ en klik dan door op ‘losse mind-walks’.

Er blijft veel animo voor de grote Mayco glazuurworkshop, waardoor deze steeds snel vol is. Er staan weer nieuwe datums in het hoofdstuk ‘Mayco’ en dan doorklikken naar ‘glazuurworkshops met meerdere technieken’.

Zondag 30 juni vindt er van 11 tot 18 uur een leuke expositie plaats in mijn tuin Tiendstraat 2 in Elsloo. Cursisten laten hier hun mooiste werken zien en er worden ook werken verkocht. Gedurende de dag zijn diverse raku-demonstraties. Voor drinks&bites wordt gezorgd!