nieuws leim en zwa

Deze pagina wordt bijna dagelijks bijgewerkt

Er is plaats voor nieuwe cursisten! Wil je een keer proberen? In november en december kun je een les GRATIS volgen. Daarna besluit je of je inderdaad een cursus wilt komen volgen in het nieuwe jaar of niet.
Dit aanbod geldt ook voor mensen die al keramiek-ervaring hebben en zelfstandig kunnen werken.  Stuur even een berichtje naar leimenzwa@live.nl of via deze website om aan te geven wanneer je wilt komen. Dat kan op maandagmiddag, dinsdagochtend, vrijdagochtend of vrijdagmiddag. De andere dagdelen zitten vol.

Deze week is herfstvakantie en daarom kunnen kinderen op nog op zaterdagochtend lekker met klei komen werken, onder begeleiding van een ouder/verzorger. Meer info in het hoofdstuk ‘workshops’ en dan doorklikken naar ‘herfst’.

Vanaf 1 oktober tot 1 mei is het atelier op woensdag open van 10 tot 13 en van 14-16 uur! ’s Middags is er dan Open Atelier voor kinderen (onder begeleiding van ouder/verzorger) vanaf 14 uur. Meer info in het hoofdstuk ‘Atelier’ en dan doorklikken naar ‘Open Atelier’. Uiteraard is het atelier dan ’s middags ook open voor verkoop van glazuren, klei etc. De bovenverdieping is gereserveerd voor kids&ouder/verzorger, volwassenen kunnen ’s middags op de begane grond glazuren binnen het ‘open atelier’.

Leim&Zwa is nu, naast de Mayco-glazuren, ook verkooppunt van de rakuglazuren, zowel vloeibaar alsook poeders en terra sigillata van Rakuvaria! Naast gewone klei is er ook raku-klei te koop.

Er staan weer diverse workshops gepland voor de herfst en de winter. Je vind ze in het hoofdstuk ‘workshops’ en klikt dan door naar het betrefende jaargetijde.