Deze pagina wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt.

Op de EVEN WEKEN is het atelier nu ook open van 18.30-21 uur op woensdagavond, voor verkoop en advies glazuren/klei en voor zelfstandig werkenden met ervaring.

Regels omtrent Corona-maatregelen lees je in het blog.

We hebben besloten om het thuisbezorgen van glazuur, klei en keramiek te continueren voor wie dat graag wil. Binnen een straal van 10 km rond Elsloo doen we dat gratis, vanaf 10 kilometer vragen we een kleine vergoeding. De bezorgdienst zie je hieronder maar er wordt ook met de auto gereden.

Wist je al dat ik ook graag naar andere ateliers ga om glazuurworkshops te geven? Dat kan handig zijn als je met een grotere groep bent. Neem gerust contact op voor meer informatie als jij en jouw cursisten hierin geinteresseerd zijn. De foto hieronder laat een avond bij Qrios in Maasmechelen zien waar ik een cascade- en stempelworkshop gaf.

Er staan leuke workshops gepland in de lente: vogelhuisjes, rozen maken, dingen waar je blij van wordt. Oók 2 raku-stook-workshops. De aanmeldingen komen al binnen. Kijk in het hoofdstuk ‘workshops/voorjaar’.

nieuws leim en zwa

ik hoor van mensen dat ze niet goed de Mayco-catalogus op deze website vinden en die dus ook niet kunnen downloaden. Zo doe je dat: bovenaan elke pagina (dus ook nu) zie je een rode balk met daarin alle hoofdstukken genoemd. Ga op het hoofdstuk ‘mayco’ staan (dus niét de subhoofdstukken openen!) en klik dan daarop. Dan komt de 2018 gids (dat is de laatste nieuwe) in beeld en daar klik je op. Vervolgens wordt de gids automatisch gedownload en kun je lekker alle kleuren thuis bekijken. In het echt is dat natuurlijk nog leuker in mijn atelier maar zo kun je je wel al voorbereiden. Uiteraard kun je ook een Mayco-gids bij mij kopen, die kost €2,50.