Deze pagina wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt.

Het hoofdstuk ‘Mayco’ heet nu ‘Mayco online glazuur-shop’. Hier is een soort van webshop verschenen waarin je alle kleuren van Mayco kunt bekijken, waar de prijzen staan en waar je kunt zien hoe je die bij mij kunt bestelllen of hoe je meer info kunt vragen. Steun de kleine ondernemer in deze tijd, die óók alles kan leveren!
Het liefst blijf ik het persoonlijke advies geven dat ik nu ook al doe, vandaar dat ik geen ‘echte’ webwinkel maak maar liever vanuit mijn website te werk ga.

LOCKDOWN.
Ook het atelier is GESLOTEN tot in ieder geval 9 februari.Dus geen cursussen en workshops. Wel online verkoop!
Wil je glazuren, keramiek, een cadeaubon of iets anders kopen? Dan stuur een bericht naar leimenzwa@live.nl of via social media messenger. Ik stuur het naar je toe of ik breng het bij jou langs. Voor bezorgen tel ik geen kosten binnen een straal van 10 kilometer rondom Elsloo. Daarbuiten vraag ik een vergoeding voor de benzinekosten.
In het hoofdstuk ‘keramiek te koop’ zie je wat er op dit moment aanwezig is.

Er staan nieuwe datums voor 2021 voor de glazuur-workshops in het gelijk genoemde hoofdstuk. Maximaal 3 deelnemers.

We hebben besloten om het thuisbezorgen van glazuur, klei en keramiek te continueren, óók na Covid, voor wie dat graag wil. Binnen een straal van 10 km rond Elsloo doen we dat gratis, vanaf 10 kilometer vragen we een kleine vergoeding. De bezorgdienst zie je hieronder maar er wordt ook met de auto gereden.

Wist je al dat ik ook graag naar andere ateliers ga om glazuurworkshops te geven? Dat kan handig zijn als je met een grotere groep bent. Neem gerust contact op voor meer informatie als jij en jouw cursisten hierin geinteresseerd zijn. De foto hieronder laat een avond bij Qrios in Maasmechelen zien waar ik een cascade- en stempelworkshop gaf.

Manlief is een fanatieke draaier. Als hij in het atelie aan het werk is geeft hij wel eens een privé-lesje weg. De bedoeling is om dit in de toekomst uit te gaan breiden naar echte lessencyclussen. Zover is het nu nog niet.

nieuws leim en zwa

ik hoor van mensen dat ze niet goed de Mayco-catalogus op deze website vinden en die dus ook niet kunnen downloaden. Zo doe je dat: bovenaan elke pagina (dus ook nu) zie je een rode balk met daarin alle hoofdstukken genoemd. Ga op het hoofdstuk ‘mayco’ staan (dus niét de subhoofdstukken openen!) en klik dan daarop. Dan komt de 2018 gids (dat is de laatste nieuwe) in beeld en daar klik je op. Vervolgens wordt de gids automatisch gedownload en kun je lekker alle kleuren thuis bekijken. In het echt is dat natuurlijk nog leuker in mijn atelier maar zo kun je je wel al voorbereiden. Uiteraard kun je ook een Mayco-gids bij mij kopen, die kost €2,50.