Deze pagina wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt.

Beste mensen,
Het atelier is ivm de nieuwe landelijke afspraken gesloten tot 1 juni. Wil je glazuren kopen dan kan dat! Bel me op 0622352247 (spreek voicemail in als ik niet opneem) en dan maken we een afspraak wanneer je kunt komen. Slechts 1 klant per keer in de winkel en een afstand van 1.5 meter houden we natuurlijk aan. Er kan alleen gepind worden.

Wellicht zijn er cursisten die hun werk, dat nu in plastic verpakt in mijn atelier staat, thuis willen afmaken. Bel me dan op 0622352247 en we spreken een tijd af dat je het op kunt komen halen. Indien nodig help ik je via videochat als je thuis bezig bent. Natuurlijk kun je thuis ook met je eigen klei aan het werk. Als je je werk dan klaar hebt en het naar het atelier wilt brengen spreken we hetzelfde af. Ik heb helaas geen klei meer op voorraad, de groothandels zijn gesloten.

Wist je al dat ik ook graag naar andere ateliers ga om glazuurworkshops te geven? Dat kan handig zijn als je met een grotere groep bent. Neem gerust contact op voor meer informatie als jij en jouw cursisten hierin geinteresseerd zijn. De foto hieronder laat een avond bij Qrios in Maasmechelen zien waar ik een cascade- en stempelworkshop gaf.

Er staat een nieuw blog in het hoofdstuk….’blog’. Dat gaat over de draaischijf die sinds deze week staat te blinken in het atelier.

Er staan leuke workshops gepland in de lente: vogelhuisjes, rozen maken, dingen waar je blij van wordt. Oók 2 raku-stook-workshops. De aanmeldingen komen al binnen. Kijk in het hoofdstuk ‘workshops/voorjaar’.

nieuws leim en zwa

ik hoor van mensen dat ze niet goed de Mayco-catalogus op deze website vinden en die dus ook niet kunnen downloaden. Zo doe je dat: bovenaan elke pagina (dus ook nu) zie je een rode balk met daarin alle hoofdstukken genoemd. Ga op het hoofdstuk ‘mayco’ staan (dus niét de subhoofdstukken openen!) en klik dan daarop. Dan komt de 2018 gids (dat is de laatste nieuwe) in beeld en daar klik je op. Vervolgens wordt de gids automatisch gedownload en kun je lekker alle kleuren thuis bekijken. In het echt is dat natuurlijk nog leuker in mijn atelier maar zo kun je je wel al voorbereiden. Uiteraard kun je ook een Mayco-gids bij mij kopen, die kost €2,50.