Contact

Keramiek- en glazuur-atelier Leim & Zwa

openingstijden

Regelmatig staan mensen aan een gesloten deur en dat is erg vervelend. Omdat er niet op deze website gekeken wordt of we er wel zijn en/of omdat velen denken dat we er elke dag van 9 tot 18 zijn. Helaas gaat dat niet lukken als ZZP-er. Leim en Zwa is een atelier en geen winkel. Regelmatig werken wij ook 's avonds, op een andere locatie of doen ergens een raku-stook.

Het kan zijn dat er iets gebeurd is waardoor we moeten sluiten. Dat kan een plotselinge ziekte zijn (mijn enkelfractuur nog vers in herinnering) of we zijn ergens anders aan het werk of wat dan ook. Natuurlijk weten we niet wie er allemaal komen dus we kunnen niet anders dan het hier noteren én een facebookmelding maken. Dat doen we áltijd! Beter kan niet.

Hieronder staan de openingstijden. Kijkt u echter voordat u wilt komen dus altijd ter controle op deze pagina! Zijn wij er niet dan staat dat hier altijd genoteerd. Staat er niets? Dan zijn we er gewoon. Het spreekt voor zich dat we ons zoveel mogelijk aan de vaste openingstijden houden.

 

Onze openingstijden zijn:

Wij zijn gesloten tot en met 2e pinksterdag!

Maandag van 14-17 uur

Dinsdag van 10-13 uur     

Woensdag van 10-13 uur. 

Donderdag gesloten.

Vrijdag van 10 -16 uur.

De volgende zaterdagen van 10 tot 13 uur:

- zaterdag 2 juni

- zaterdag 21 juli

 

Verder op aanvraag, in onderling overleg.