Leim en Zwa - openingstijden

 • Hieronder de reguliere openingstijden van het atelier:
 • Maandag 12 – 17.00 uur
 • Dinsdag 10 – 13 uur
 • Woensdag 10 – 13 uur
 • Donderdag GESLOTEN
 • Vrijdag 10 – 17 uur
 • De komende tijd geopend op de volgende zaterdagen, steeds van 10 tot 13 uur:
 • zaterdag 22 juni
 • zaterdag 20 juli
 • zaterdag 3 augustus
 • Eerstvolgende vakantie is van 5 juli tot en met 14 juli.

In verband met de vele wegwerkzaamheden in Elsloo hier de beste routes:

Kom je vanuit de A2, volg dan de borden met de omleiding B. Op de rotonde waar je dan aankomt ga je rechtdoor en dan de eerste straat rechts. Deze rijdt je helemaal door tot aan het einde. Dan linksaf (Scharberg) en ook deze straat (met rechts bomen) rijdt je helemaal door. Je kunt je auto dan aan het einde onder de bomen rechts parkeren en de laatste minuut te voet lopen: loop naar de kerk en dan links het pad naast de kerk lopen, tussen de 2 kerkhoven door, trapjes af en dan zie je mijn atelier al liggen. Wil je liever rijden dan parkeer je je auto niet onder de bomen maar volg je de weg naar links (Julianastraat), rijdt deze door, dan rechtsaf (ook daar zijn werkzaamheden) en weer rechtsaf. Dan zit je weer op de oude route. Een stuk verderop aan de linkerkant ligt dan het atelier

Kom je vanuit Beek ga dan direct voor het spoor (bij ‘het Kaar’) linksaf. Volg daar de smalle weg over het industrieterreintje die vanzelf een bocht naar links maakt. Vervolgens eerste straat rechts en dan aan het eind van deze straat weer rechts. Je rijdt over de spoorbrug heen rechtdoor. Einde straat linksaf slaan, op de kruising rechtdoor en je bevindt je weer op de oude route. Eens stuk verderop aan de linkerkant ligt dan het atelier.

Vanuit Belgie neem je dezelfde afslag die je altijd al neemt (Stein). Dan rechtsaf en iets verderop de eerste straat weer rechtsaf. Deze weg rijdt je helemaal door totdat je de oude kerk ziet liggen. Je kunt daar parkeren en vervolgens de aanwijzingen volgen die je iets verder naar boven vanaf de vetgedrukte tekst ‘rechts parkeren’ kunt lezen.

Lukt het binnen deze tijden niet om te komen voor glazuren? Bel gerust, dan plannen we een andere tijd – 06 22352247.

Regelmatig staan mensen aan een gesloten deur en dat is erg vervelend. Omdat er niet op deze website gekeken wordt en/of omdat velen denken dat we er elke dag van 9 tot 18 zijn. Helaas gaat dat niet lukken als ZZP-er. Ook schijnt er regelmatig aan de deur van mijn buren van eetcafé Auwt Aelse geduwd te worden en dat is overdag gesloten. Dat is toch echt de foute deur! Hier beneden zie je waar je naar binnen moet (lijkt mij niet zo moeilijk):

Leim en Zwa is een atelier en geen winkel. Regelmatig werk ik ook ’s avonds, op een andere locatie of doe ergens een raku-stook. Kijk dus altijd even hier op de openingstijden voordat je komt! Deze site wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt dus de informatie is actueel.