Deze site wordt dagelijks up-to-date gehouden.
Je hoeft dus níet voor de zekerheid te bellen of ik er ben.

OOK LEIM EN ZWA ZIT IN LOCKDOWN DUS IS GESLOTEN.
ONLINE VERKOOP en VERSTUREN/BEZORGEN IS MOGELIJJK.
IS ER EEN PRODUCT DAT JE GRAAG WILT HEBBEN, STUUR DAN EEN MAIL NAAR LEIMENZWA@LIVE.NL, BENADER ME VIA FACEBOOK MESSENGER OF BEL NAAR 06-22352247. WE MAKEN DAN EEN AFSPRAAK. BETALING VINDT DAN VOORAF PLAATS VIA EEN TIKKIE OF OVERSCHRIJVING.

ATTENTIE: Mensen die hun auto ‘maar even’ parkeren voor de blauwe garagedeur van de buurman mogen pas naar binnen als ze hun auto elders gezet hebben. Ook als het vol staat in de straat. Dit leidt tot opstoppingen en irritaties.
Parkeren graag in de parkeervakken of aan de andere kant van de kerk en even een stukje lopen. Onthaasten.

Na de lock-down komen hier weer de openingstijden te staan.

Zaterdag-openstellingen alléén op onderstaande datums, van 10-13 uur:

winter: hopelijk weer 13 februari, 20 februari
lente: 6 maart, 13 maart, 20 maart, 3 april, 17 april.

In onderling overleg kan ik er , BUITEN DE LOCKDOWN-PERIODE, andere tijden zijn voor verkoop klei en/of glazuren. Bel dan op 0622352247.

Regelmatig staan mensen aan een gesloten deur en dat is erg vervelend. Omdat er niet op deze website gekeken wordt en/of omdat velen denken dat we er elke dag van 9 tot 18 zijn. Helaas gaat dat niet lukken als ZZP-er. Ook schijnt er regelmatig aan de deur van mijn buren van eetcafé Auwt Aelse geduwd te worden en dat is overdag gesloten. Dat is toch echt de foute deur! Hier beneden zie je waar je naar binnen moet (lijkt mij niet zo moeilijk):

Leim en Zwa is een atelier en geen winkel. Regelmatig werk ik ook ’s avonds, op een andere locatie of doe ergens een raku-stook. Kijk dus altijd even hier op de openingstijden voordat je komt! Deze site wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt dus de informatie is actueel.