Deze site wordt dagelijks up-to-date gehouden.
Je hoeft dus níet voor de zekerheid te bellen of ik er ben.
Bovendien moeten we nu elk bezoek samen afspreken via een mail naar leimenzwa@live.nl of 06-22352247.

De atelier-winkel is weer open voor klanten conform corona-richtlijnen! 
Dat wil zeggen: ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK.
(mits je een mondmasker draagt en 1,5 meter afstand houdt).
———————————————————————————————————-
Begane grond (verkoop keramiek, klei en kleibewerking): maximaal 1 persoon. Ben je echter met iemand anders samen (dus samen in de auto of uit 1 gezin) dan mag je samen naar binnen.
———————————————————————————————————–
Eerste verdieping: uitzoeken glazuren: maximaal 2 personen. Je zoekt hier uit welke kleur(en) je nodig hebt en uiteraard indien gewenst met mijn hulp. Daarna maak ik beneden je bestelling in orde. Als ik daarmee klaar ben kun je naar beneden komen en afrekenen.

—————————————————————————————————————
Voor alle bezoeken geldt: minimaal 4 uur tevoren maak je een afspraak via een mail naar leimenzwa@live.nl of een belletje naar 06-22352247.
Je bezoek mag een half uur duren.
Uiteraard gaat online verkoop en levering gewoon door zoals dat al het geval is.

ATTENTIE: Mensen die hun auto ‘maar even’ parkeren voor de blauwe garagedeur van de buurman mogen pas naar binnen als ze hun auto elders gezet hebben. Ook als het vol staat in de straat. Dit leidt tot opstoppingen en irritaties.
Parkeren graag in de parkeervakken of aan de andere kant van de kerk en even een stukje lopen. Onthaasten.

Regelmatig staan mensen aan een gesloten deur en dat is erg vervelend. Omdat er niet op deze website gekeken wordt en/of omdat velen denken dat we er elke dag van 9 tot 18 zijn. Helaas gaat dat niet lukken als ZZP-er. Ook schijnt er regelmatig aan de deur van mijn buren van eetcafé Auwt Aelse geduwd te worden en dat is overdag gesloten. Dat is toch echt de foute deur! Hier beneden zie je waar je naar binnen moet (lijkt mij niet zo moeilijk):

Leim en Zwa is een atelier en geen winkel. Regelmatig werk ik ook ’s avonds, op een andere locatie of doe ergens een raku-stook. Kijk dus altijd even hier op de openingstijden voordat je komt! Deze site wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt dus de informatie is actueel.