Deze site wordt dagelijks up-to-date gehouden. Je hoeft dus níet voor de zekerheid te bellen of ik er ben. LET AUB OP DE CORONA-MELDING IN HET ROSE VAK HIERONDER!

Beste mensen,
Het atelier blijft, conform de landelijke richtlijnen, gesloten tot 1 juni. Wil je glazuren kopen dan kan dat. Bel me dan op 0622352247 (voicemail inspreken als ik niet opneem) en dan maken we een afspraak. Slechts 1 persoon per keer in de winkel en een afstand van 1,5 meter houden we aan. Alleen pinnen. Klei is overigens uitverkocht, de groothandels zijn gesloten.

 • Het atelier is open op:
 • Maandag 12 – 17.00 uur – voorlopig gesloten ivm Corona-richtlijnen.
 • Dinsdag 10 – 13 uur – voorlopig gesloten ivm Corona-richtlijnen.
 • Woensdag 10 – 13 uur en 14 – 16 uur – voorlopig gesloten ivm Corona-richtlijnen.
 • Donderdag GESLOTEN
 • Vrijdag 10 – 17 uur –voorlopig gesloten ivm Corona-richtlijnen.
 • Mijn telefoonnummer: 0622352247
 • Zaterdag-openstellingen alléén op onderstaande datums, van 10-13 uur.
 • voorjaar: 6 juni, 27 juni.
 • zomer:18 juli, 1 augustus.
 • In onderling overleg kan ik er andere tijden zijn voor verkoop klei en/of glazuren.

Soms hoor ik dat mensen het atelier moeilijk kunnen vinden. Advies: neem vanaf de A2 vanuit beide richtingen nooit de afrit Stein (veel wegwijssystemen sturen je zo) want dan moet je veel binnendoor rijden. Veel gemakkelijker is het om verder richting Maastricht te rijden en dan de afrit Beek/Elsloo te nemen. Kom je vanuit richting Heerlen houdt dan na passeren van de afrit Geleen de richting Maastricht aan en vervolgens neem je de afrit Beek/Elsloo. Dan ben je er zo! Je moet hoe dan ook het hele dorp doorrijden, het atelier is gevestigd in de oude kern, vlakbij Kasteel Elsloo. Parkeren alleen in de vakken. Niét parkeren voor de blauwe garagedeur van mijn buurman. Ook niet voor heel even.

Kom je vanuit België neem dan direct na Maasmechelen de afrit Stein en sla dan rechtsaf. Vervolgens de eerste straat rechts en deze helemaal uitrijden totdat je de kerk van Elsloo ziet. Als je daar ergens parkeert kun je links van de kerk over een pad naar de Dorpstraat lopen in 2 minuten. Je kunt daar bij de kerk ook verder rijden (je rijdt vanzelf de bocht naar links, Julianastraat, deze straat rijdt je helemaal door, dan rechtsaf en weer rechtstaf. Dan rijdt je de oude dorpskern in. Bovenaan de heuvel die naar kasteel Elsloo leidt, ligt het atelier aan de linkerkant. Parkeren alleen in de vakken! Niét voor de blauwe garagepoort van mijn buurman parkeren, ook niet voor maar een minuutje!

Lukt het binnen deze tijden niet om te komen voor glazuren? Bel gerust, dan plannen we een andere tijd – 06 22352247.

Regelmatig staan mensen aan een gesloten deur en dat is erg vervelend. Omdat er niet op deze website gekeken wordt en/of omdat velen denken dat we er elke dag van 9 tot 18 zijn. Helaas gaat dat niet lukken als ZZP-er. Ook schijnt er regelmatig aan de deur van mijn buren van eetcafé Auwt Aelse geduwd te worden en dat is overdag gesloten. Dat is toch echt de foute deur! Hier beneden zie je waar je naar binnen moet (lijkt mij niet zo moeilijk):

Leim en Zwa is een atelier en geen winkel. Regelmatig werk ik ook ’s avonds, op een andere locatie of doe ergens een raku-stook. Kijk dus altijd even hier op de openingstijden voordat je komt! Deze site wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt dus de informatie is actueel.