Wegwijzerborden maken 

ook leuk voor kinderen. Je kunt een leuk naambord maken, wegwijzerborden voor een thema-feest, voor sinterklaas, kerstmis, carnaval of voor een geboorte. Of voor een seizoen. Voor wat je zelf wil! Buiten bij het atelier en ook in de etalage heb ik altijd wel een paar wegwijzerborden hangen, bekijk ze maar eens. Ervaring is niet nodig, het is heel leuk en niet moeilijk om zo’n bord te maken.

Deel 1: zaterdagochtend 22 juni (werken met klei) van 10-12.30 uur.
Deel 2: zaterdagochtend 20 juli (glazuren) van 10 tot 12.30 uur (deze datum kan naar wens ook anders gepland worden)

Prijs volwassene €50 voor 3 borden, kind dat  meekomt €12 voor 1 bord.

Raku-stooks staan gepland op de volgende dagen:
Zaterdag 15 juni 10-14 uur – VOL

Voor alle dagen geldt: maximaal 4 personen! Bij regen of harde wind gaat deze workshop niet door en wordt een nieuwe datum gepland.

Prijs voor deze middag is €45 inclusief glazuren voor een werk met een maximale  hoogte van 20 cm en breedte van 25cm (of meerdere kleinere werken). Geen plaatwerk! Werk dat je meeneemt dient gemaakt te zijn van rakuklei en biscuitgestookt te zijn. Glazuren doen we aan de start van deze stook.

Wil je graag meedoen met deze workshop maar weet je niet hoe je een raku-werk moet maken? Dan volg je een paar weken eerder eerst 1 les in mijn atelier waarbij ik je dat kan leren. Voor deze les (2,5 uur) betaal je dan €25 en voor de klei ongeveer €10 (inclusief eerste biscuitbak). Tijd spreken we samen af.