Deze pagina is altijd actueel!

WIJ ZIJN GESLOTEN TOT EN MET 29 JANUARI!

Door te veel last-minute afmeldingen ((of gewoon niet komen) voor zowel cursussen alsook workshops zijn wij helaas moeten overgaan tot het opstellen en publiceren van Algemene Voorwaarden. Je vindt ze in de betreffende hoofdstukken terug.

Er staan nieuwe datums gepland voor de glazuur-worshops in de eerste helft van 2023. Kijk in het hoofdstuk ‘glazuur-workshops’.

De ‘Stein-Pas‘ is vanaf nu op diverse verkoop-adressen verkrijgbaar! Zie hiervoor www.steinpas.nl. Leim&Zwa is een van de lokale ondernemers in de gemeente waar deze besteed kan worden. Werkgevers kunnen de Stein-Pas benutten als extra beloning of als eindejaarsgeschenk voor hun medewerkers/relaties. Ook zal deze pas eind november uitgereikt gaan worden aan meer dan 1000 Steinse mantelzorgers. In mijn atelier kun je deze pas gebruiken voor een leuk geschenk maar je kunt er ook een workshop mee boeken.

In het atelier zijn nu diverse viltproducten van ‘Sjaal met Verhaal’ te koop. Enerzijds omdat ik hun producten zo leuk vind combineren met mijn eigen kleurige keramiek maar vooral ook omdat ik achter hun handmade/fairtrade principe staan waarmee vrouwen in Nepal en Thailand, het land waar ik zo van houd, een zelfstandig leven kunnen opbouwen. Er zijn naast seizoensgoed ook hartjes, viltpoppetjes en ook leuke spullen voor kinderkamers.

Ben je benieuwd naar glazuur-combinaties? Dan kom een keer naar de map hierboven kijken waar alle stoneware-combinaties en ook enkele low-fire combinaties in staan. Zeker de moeite waard!

Wist je al dat ik ook graag naar andere ateliers ga om glazuurworkshops te geven? Dat kan handig zijn als je met een grotere groep bent. Neem gerust contact op voor meer informatie als jij en jouw cursisten hierin geinteresseerd zijn. De foto hieronder laat een avond bij Qrios in Maasmechelen zien waar ik een cascade- en stempelworkshop gaf.

Manlief is een fanatieke draaier. Inmiddels staat er een tweede draaischijf en worden er draaiworkshops en -cursussen gegeven. Meer info in het hoofdstuk ‘draaien op de pottenbakkersschijf’.

nieuws leim en zwa