Deze pagina wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt.

Ik vier vakantie vanaf zondag 4 tot en met 30 september maarrrr…. het atelier is op de volgende datums en tijden open voor verkoop glazuren en geschenken:
dinsdag 7 september
vrijdag 10 september
dinsdag 14 september
dinsdag 21 september
vrijdag 24 september
dinsdag 28 september
steeds van 10-12.30 uur
Maaike, al meerder jaren cursiste, is er dan voor jullie.

In het hoofdstuk ‘klei-workshops’ staan weer workshops gepland. Je kunt daar doorklikken en in de verschillende jaargetijden kijken.

Woon je verder weg en wil je een keer een glazuur-workshop komen volgen? Kijk dan eens in het hoofdstuk ‘glazuur-workshop’. Daar staan nu 2 datums waarin ik een extra lange workshop van 5,5 uur aanbied, inclusief lunch. Indien gewenst kan ik een B&B in de straat van het atelier voor je reserveren.

Kom je voor een geschenk, klei of kleimaterialen?
Dan ben je welkom op de begane grond.
Kom je voor glazuur?
Dan ben je welkom op de eerste verdieping waar nu de glazuurkaarten uitgestald liggen. Je kunt daar rustig je kleuren uitzoeken en ik verzamel ze dan beneden voor je zodat je ze daar maar hoeft te pakken en af te rekenen als je vertrekt.

foto hierboven: de glazuurkaarten liggen nu uitgestald op de eerste verdieping. Daar kun je op je gemak kijken. De thee staat klaar!

Ben je benieuwd naar glazuur-combinaties? Dan kom een keer naar deze map kijken waar alle stoneware-combinaties en ook enkele low-fire combinaties in staan. Zeker de moeite waard!

We hebben besloten om het thuisbezorgen van glazuur, klei en keramiek te continueren voor wie dat graag wil. Binnen een straal van 10 km rond Elsloo doen we dat gratis, vanaf 10 kilometer vragen we een kleine vergoeding vanaf €5. De bezorgdienst zie je hieronder maar er wordt ook met de auto gereden.

Wist je al dat ik ook graag naar andere ateliers ga om glazuurworkshops te geven? Dat kan handig zijn als je met een grotere groep bent. Neem gerust contact op voor meer informatie als jij en jouw cursisten hierin geinteresseerd zijn. De foto hieronder laat een avond bij Qrios in Maasmechelen zien waar ik een cascade- en stempelworkshop gaf.

Manlief is een fanatieke draaier. Als hij in het atelier aan het werk is geeft hij wel eens een privé-lesje weg. De bedoeling is om dit in de toekomst uit te gaan breiden naar echte lessencyclussen. Zover is het nu nog niet.

nieuws leim en zwa