Inmiddels kun je je weer als volwassene
inschrijven om naar het
open atelier te komen.
Stuur dan een berichtje naar:leimenzwa@live.nl 
We kijken dan samen wanneer je kunt komen. Vrijdagmiddag van 13-15.30 uur is vrijwel altijd mogelijkheid voor Open Atelier maar ook hiervoor even aanmelden.

Info kinderatelier lees je verder naar beneden.

atelier beneden


Wat is open atelier?
Met ‘open atelier’ wordt bedoeld dat iedereen, cursist of niet, welkom is om zelfstandig te komen werken binnen de openingstijden. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die elders een cursus volgen ma ar de mayco-glazuren in mijn atelier op hun werk willen zetten. Als je komt maak ik je wegwijs en dan kun je aan de slag. Natuurlijk adviseer ik je graag maar je werkt verder zelfstandig.
Ook kan het ‘open atelier’ gebruikt worden voor zelfstandig werkende kleiers.
Aangezien ik nog rekening moet houden met het aantal aanwezigen die 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar moeten houden is de vrijheid/blijheid helaas verleden tijd. Je moet nu bellen (eigenlijk liever mailen naar leimenzwa@live.nl ivm telefoondrukte) om te kijken of er een plaats voor je is. Kom je, zoals vroeger, zomaar binnenlopen 
dan is de kans dat ik je moet weigeren groot 
omdat ik minder werkplekken heb, helaas.

Eigen cursisten kunnen het open atelier ook hiervoor gebruiken buiten hun lessen om. Ook voor hen geldt dan eerst even overleggen of het kan.

Tarief open atelier: per 2,5 uur werken €10. Inclusief koffie/thee, exclusief glazuur.

KINDER-ATELIER
Er is op dit moment GEEN kinderatelier!
Wel staan er weer workshops gepland in het hoofdstuk ‘klei-workshops’, waar je door kunt klikken naar de diverse seizoenen..