Je kunt als volwassene inschrijven om naar het open atelier te komen.
Stuur hiervoor tevoren een berichtje naar:leimenzwa@live.nl  of bel naar 06-22352247 (en spreek berichtje in als ik niet opneem, dan bel ik je terug).
We kijken dan samen wanneer je kunt komen.
Vrijdagmiddag van 13-15.30 uur is vrijwel altijd mogelijkheid voor Open Atelier maar ook hiervoor even aanmelden.

atelier beneden


Wat is open atelier?
Met ‘open atelier’ wordt bedoeld dat iedereen, cursist of niet, welkom is om zelfstandig te komen werken binnen de openingstijden. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die elders een cursus volgen maar de mayco-glazuren in mijn atelier op hun werk willen zetten. Als je komt maak ik je wegwijs en dan kun je aan de slag. Natuurlijk adviseer ik je graag maar je werkt verder zelfstandig.
Ook kan het ‘open atelier’ gebruikt worden voor zelfstandig werkende kleiers.
In verband met de drukte in het atelier wel graag even een afspraak maken voordat je komt.

Eigen cursisten kunnen het open atelier ook hiervoor gebruiken buiten hun lessen om. Ook voor hen geldt: eerst even overleggen of er plaats is.

Tarief open atelier: per 2,5 uur werken €15. Mensen die eerder geweest zijn zullen zien dat het nu duurder is. Ik heb de prijs aangepast aan die van andere atelier om mij heen. Voor cursisten geldt een ander tarief, voor hen wordt een bijeenkomst van hun kaart afgeschreven.
Inclusief koffie/thee, exclusief klei en glazuur.

KINDER-ATELIER
Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar. De gemiddelde prijs voor een kinderworkshop is €20 (kleien en glazuren). Wil je kind een keer iets komen maken? Dat spreken we samen af. Eén ouder/verzorger dient aanwezig te zijn. Neem even contact op, liefst via een mail naar leimenzwa@live.nl. Binnenlopen kan natuurlijk altijd.