Omdat ik plaats wil maken in mijn té volle kasten gaan de urnen en ashangers die hieronder op de foto’s staan voor de HALVE prijs en minder de deur uit. Wellicht heb je de as van een overledene nog ergens thuis in de zwarte kunststof pot van het crematorium staan of wil je al heel lang wat as bij je dragen en komt het daar maar niet van. Kom dan langs! Openingstijden vindt je in het betreffende hoofdstuk. Gaat dat niet? Maak dan even een afspraak met me en stuur een mail naar leimenzwa@live.nl. De urnen en ashangers kunnen ook verstuurd worden via Post.nl tarief.
Urntje rechtsonder met de spiraal erin is verkocht.


foto boven: urn rechtsboven en rechtsonder met de spiraal op het deksel zijn verkocht.

Er zijn altijd een aantal urnen die ik zelf gemaakt heb, in voorraad. Grote maar ook kleinere, voor volwassenen en voor kinderen. Ook vindt u er rouwverwerkingsboeken, assieraden, urntjes voor dieren en kleine ‘troostgeschenkjes’: een kleine attentie die u iemand die verdriet heeft kunt geven, bijvoorbeeld een mooi keramiek roosje, mooi om op een graf, bij een urn of om bij een foto te leggen.

Ik maak géén grote urnen meer in opdracht. De voorbije jaren heb ik dat te veel gedaan. Te vaak raakte ik gefrustreerd ivm tijdsdruk of omdat ik werk moest maken waar ik niet achter stond. Dat wil ik nu niet meer.

Wel maak ik nog kleine urntjes voor een beetje as, bijvoorbeeld in de vorm van een theelicht-houdertje, vlinder, roosje of iets dergelijks.

Ook kleine honden- en katten-urntjes maak ik nog op bestelling.

In april 2020 maakte ik deze 2 harten als herinnering aan een overledene. Beide harten zijn op hoge temperatuur gestookt. Dat betekent dat ze ook ’s winters buiten kunnen hangen, in een boom bij een graf bijvoorbeeld, of op een graf, thuis als herinnering, waar je maar wilt. Deze harten zijn beide op A4-formaat gemaakt. Ik vraag hier, in 1 kleur, €25 per stuk voor. De mogelijkheid bestaat om wat as rond de rand te strooien en dat mee te bakken.

De 2 foto’s links zijn kleine urnen die op voorraad zijn. Het ‘doosje’ op de linkerfoto en het urntje in het midden (met het takje erop) zijn verkocht. In het atelier staan nog meer urnen. De foto rechts laat een hele hoop roosjes zien. Ik heb die gemaakt toen mijn moeders einde naderde. Ze lagen klaar toen ze stierf. Ik heb de rouwkaartjes eraan geknoopt met een mooi lintje en deze uitgedeeld na de uitvaart. Wil je dit ook, dan moet ik wel zeker 6 weken tevoren aan het werk voor je. Dit moet dus, zo erg als het is, gepland worden.