Workshop voor mensen met een eigen keramiek-oven: hoe laad ik mijn oven 
en waar moet ik op letten? 
nieuwe datums winter 2021 worden nog gepland.

Heb je sinds kort een eigen keramiek-oven of overweeg je deze aan te schaffen? Dan is dit een leuke workshop voor jou. Deze middag gaan we samen kijken naar: de plaatsing van je oven, veiligheid, soorten stapelmateriaal, triangels en hun functie, is er veschil tussen biscuit- en glazuurstook, hoeveel afstand bewaar ik tussen mijn werkstukken, hoe lang moeten ze drogen, bescherming ovenplaten, ondrhoud, wanneer mag mijn oven open en wat verder nog allemaal ter tafel komt. Na dit alles besproken te hebben gaan we een oven vullen. Na afloopt krijg je mijn stook-curves die ik al vele jaren gebruik en wie mijn werken kent weet hoe mooi de glazuren erop zitten

Prijs inclusief info-map met stookprogramma’s: €27,50. Plaats voor 3 personen. Datum: nog te plannen voor 2021

Workshop voor kinderen in de kerstvakantie: sneeuwmannen maken! 
Datum winter 2021 nog te plannen.

Op de nog te plannen datum volgende winter zijn kinderen met een volwassene als begeleiding welkom om een leuke sneeuwman te maken!
Deze middag gaan we van klei een platte sneeuwman maken die aan het raam, deur of op je kamer gehangen kan worden. Voorbeelden hieronder komen van pinterest. Het kan 1 grotere sneeuwman zijn of misschien wel een paar kleintjes om aan takken te hangen!
We werken daar ongeveer een uurtje aan en daarna gaan we hem direct kleuren met allerlei leuke glazuurkleurtjes. Witte sneeuwglazuur hoort daar natuurlijk ook bij!
Wil je meedoen? Ik hoop dat ik tegen die tijd alle 6 de tafels weer kan gebruiken, aan elke tafel komt dan 1 gezin te zitten. Maximaal per tafel dan 1 ouder en 2 kinderen.
De kosten voor deze leuke workshop zijn €17,50 per kind all-inn. Wil je als ouder ook iets maken? Dan betaal je dezelfde prijs. Help je je kind(eren) alleen maar, dan betaal je ook niets.