TIJDENS DE LOCKDOWN ZIJN DEZE KERAMIEK WERKEN AAN DE DEUR VAN HET ATELIER AF TE HALEN NA AFSPRAAK. BEZORGEN OF VERZENDEN. KAN OOK.
Hieronder diverse keramiek-werken die op dit moment te koop staan. In het atelier is natuurlijk nog meer te vinden, je bent altijd welkom om te komen kijken. Zie daarvoor het hoofdstuk ‘openingstijden’ of maak een afspraak. Indien gewenst bezorg ik ook werk aan de deur, gratis binnen een straal van 10 km rondom Elsloo. Verder weg bezorg ik ook maar dan wel tegen een kleine vergoeding.

kaboutertje vooraan op deze foto is verkocht.

leuk voor aan een paal in je voortuin of aan de muur bij je voordeur.

leuke vogeltjes voor op een pin in plantenbak of tuin. €12,50 per stuk. De donkerblauwe is verkocht.

Onlangst heb ik onder andere bovenstaande cadeaubonnen gemaakt. Ze bevatten allemaal een klein keramiek geschenk dat de ontvanger mag houden. De bonnen van €40 bevatten zo een porseleinen theezakjes-houder (uiteraard uit eigen atelier) en een lekker zakje thee. Andere bevatten een ketting of iets anders leuks

3 egelbakjes die elk in je hand passen, leuk vooe wie van deze diertjes houdt. Ze kosten €3 per stuk. De linker is verkocht. Daarachter zie je een vaasje in een mooie parelmoerkleur, dat kost €18,50. Daarnaast een mooie doorzichtig porseleingen groen/wit theelichthoudertje voor €10.

leuke uiltjes van zo’n 7 cm hoog. Mooi om aan een tak te hangen. €5 per stuk. UITVERKOCHT maar er zijn nieuwe in de maak.

dit prachtige herfstblad, zo’n 35 centimeter lang, zal je tafel mooi sieren. Uiteraard kun je het gebruiken om herfstdingen, hapjes of wat dan ook op te leggen. Sterker nog, het kan in de afwasmachine. Er is veel werk gestoken in het glazuren met de verschillende mooie kleuren. Het blad kost €45.

Een waterdichte theepot die dus echt te gebruiken is. Handgedraaid en geglazuurd in een gewaagde kleurencombinatie. Hij kost €45 en er is er maar één van.

Leuke paddestoelen die aan leren koorden hangen. Ze zijn per stuk te koop en kosten tussen €2,50 en €3,50

Een mooi vijgenblad om aan de muur of aan het raam te hangen. Er zijn veel verschillende glazuren gebruikt. Dit blad kost €18,50

Een leuke niet al te grote theepot, blauw met een onderlaag van zacht rose. Handgedraaid en hoog gestookt waardoor waterdicht. Drupt niet! €30

Rozen en bloemen zijn wel de hit van 2020. Ze zijn allemaal verkocht. Voorjaar 2021 ga ik weer nieuwe maken.

Hardstikke mooi blauw vaasje, hooggestookt dus waterdicht. Doorsnede en hoogte zo’n 15 centimeter. €20. VERKOCHT

Ruige blauwe heksenpot met een witte uitgelopen rand. Je kunt er heel wat koppen soep in serveren, ik denk erover om nog een soeplepel erbij te maken. Ook deze pot is hooggestookt waardoor waterdicht. Je kunt hem ook gebruiken als ovenschaal. €45.

Groen potje (ook in het bruin aanwezig) met een heel aantal (winterharde) kruidenstekers en een stekertje met de tekst ‘ik hou van jou’ erop. Hoe leuk is dat om aan iemand te geven die graag in de tuin bezig is en waar je van houdt? Het hele setje, inclusief beker, kost €20. VERKOCHT maar niet getreurd: ik maak steeds nieuwe, ook met limburgse teksten.

Grote uil, zeker 40 centimeter hoog. Een echte blikvanger en prachtig in je tuin op een sokkel voor een mooie haag zoals hier op de foto. Deze flinke jongen heeft de serieuze prijs van €300, er zitten uren en uren werk in. Minder accepteer ik niet, dan blijft ie van mij. ’s Winters binnen halen.

Leuke kleurige zomerschalen-set om je tuintafel mee op te fleuren tijdens een barbeque of zo. Ze hebben een doorsnede van plm 25 cm en zijn zo’n 20 cm hoog. De schalen kosten per stuk €25. Koop je er 2 dan kosten deze samen €45. Vaatwasmachinebestendig. De blauwe schaal is VERKOCHT.

Raku gestookte urn. Je kunt er natuurlijk ook spaargeld of wat dan ook in bewaren, dat waar jij deze mooie pot voor nodig hebt. Prijs: €85.

Beetje ouderwets aandoend vaasje door de koperkleur. Daarom heb ik het gepimpt met een mooie hanger. Hoog gestookt dus waterdicht. €25.