Hieronder diverse keramiek-werken die op dit moment te koop staan. In het atelier is natuurlijk nog meer te vinden, je bent altijd welkom om te komen kijken maar we houden 1,5 meter afstand. Zie daarvoor het hoofdstuk ‘openingstijden’ of maak een afspraak. Indien gewenst bezorg ik ook werk aan de deur, gratis binnen een straal van 10 km rondom Elsloo. Verder weg bezorg ik ook maar dan wel tegen een kleine vergoeding.

Leuke paddestoelen die aan leren koorden hangen. De prijzen variëren en zijn afhankelijk van het aantal paddestoelen. Dat wat je hier op de foto ziet kost €17,50.

Een mooi vijgenblad om aan de muur of aan het raam te hangen. Er zijn veel verschillende glazuren gebruikt. Dit blad kost €18,50

Een mooi handgedraaid ‘kattenbakje’ om je kat(ten) uit te eten te geven om om zelf uit te eten. Dat kan natuurlijk ook. De doorsnede is zo’n 15 centimeter en het is ongeveer 10 centimeter hoog. De buitenkant van het bakje is zwart-wit gespikkeld. Prijs €15. Kan in de vaatwasmachine. VERKOCHT

Een leuke niet al te grote theepot, blauw met een onderlaag van zacht rose. Handgedraaid en hoog gestookt waardoor waterdicht. Drupt niet! €30

Een leuk geschenkje voor iemand die altijd zijn of haar sleutels kwijt is: deze bakjes zijn rakugestookt en kosten maar €5 per stuk. Dat is toch leuk om iemand te geven!

Rozen en bloemen zijn wel de hit van 2020. Ze zijn allemaal verkocht. Voorjaar 2021 ga ik weer nieuwe maken.

Hardstikke mooi blauw vaasje, hooggestookt dus waterdicht. Doorsnede en hoogte zo’n 15 centimeter. €20.

Ruige blauwe heksenpot met een witte uitgelopen rand. Je kunt er heel wat koppen soep in serveren, ik denk erover om nog een soeplepel erbij te maken. Ook deze pot is hooggestookt waardoor waterdicht. Je kunt hem ook gebruiken als ovenschaal. €45.

Groen potje (ook in het bruin aanwezig) met een heel aantal (winterharde) kruidenstekers en een stekertje met de tekst ‘ik hou van jou’ erop. Hoe leuk is dat om aan iemand te geven die graag in de tuin bezig is en waar je van houdt? Het hele setje, inclusief beker, kost €20. VERKOCHT maar niet getreurd: ik maak steeds nieuwe, ook met limburgse teksten.

Grote uil, zeker 40 centimeter hoog. Een echte blikvanger en prachtig in je tuin op een sokkel voor een mooie haag zoals hier op de foto. Deze flinke jongen heeft de serieuze prijs van €300, er zitten uren en uren werk in. Minder accepteer ik niet, dan blijft ie van mij. ’s Winters binnen halen.

groenbruin geglazuurd potje, gewoon mooi om iets moois in te bewaren. Voor €25 is het van jou en het is ook nog waterdicht ook. Dus ook leuk om een mooi plantje in te zetten en het deksel decoratief tegen het potje aan te zetten. De kurkbollen krijg je er van mij bij.

Wit-groen geglazuurd theelicht met een doorsnede van 20 centimeter. Prachtig op je tuintafel! In de klei is kant gedrukt en dat is ingewassen met een groene glazuur. Zeg nou eerlijk….dat is toch veel duurzamer dan een boeket bloemen van €25. Wissel eens een keer af. VERKOCHT

Porseleinen vaasje, hoog gestookt waardoor het doorzichtig is geworden en je een kaarsje erdoorheen ziet schijnen. Er zijn meerdere maten in het atelier. €10. Deze is verkocht.

Prachtige paarse schenkkan met 3 mokken. Hooggestook waardoor deze waterdicht is. En vaatwasmachine-bestendig. De hele set kost €65.

Een prachtig schaaltje van zo’n 20 centimeter doorsnede en 5 centimeter hoog. De buitenkant is een goud/koperkleur. De binnenkant is bewerkt met diverse glazuren en een cascadeglazuur die ervoor zorgt dat alle kleuren naar beneden gaan lopen. Een van mijn toppers. Kost €30.

Leuke blauwe opdienschaal die je tafel zal sieren. Vaatwasmachinebestendig, ongeveer 15 cm hoog. De plaat eronder hoort er niet bij maar is wel te koop. Prijs schaal: €17,50 VERKOCHT

Leuke kleurige zomerschalen-set om je tuintafel mee op te fleuren tijdens een barbeque of zo. Ze hebben een doorsnede van plm 25 cm en zijn zo’n 20 cm hoog. De schalen kosten per stuk €25. Koop je er 2 dan kosten deze samen €45. Vaatwasmachinebestendig. De blauwe schaal is VERKOCHT.

Slak in carnavalskleuren, de achterkant is naturel. Superleuk om een ‘sajelair’ cadeau te doen. Deze kost €25. De 3 roosjes ervoor zijn ook te koop en kosten als set van 3 €10. Rwad/gael/greun.

Raku gestookte urn. Je kunt er natuurlijk ook spaargeld of wat dan ook in bewaren, dat waar jij deze mooie pot voor nodig hebt. Prijs: €85.

Vogelhuis handgedraaid en in een rustige kleur geglazuurd, zodat het misschien wel echt bewoond gaat worden. Hoog gestookt waardoor het ook in de winter buiten kan blijven hangen. €25.

Beetje ouderwets aandoend vaasje door de koperkleur. Daarom heb ik het gepimpt met een mooie hanger. Hoog gestookt dus waterdicht. €25.