Hieronder diverse keramiek-werken die op dit moment te koop staan. In het atelier is natuurlijk nog meer te vinden, je bent altijd welkom om te komen kijken maar we houden 1,5 meter afstand. Zie daarvoor het hoofdstuk ‘openingstijden’ of maak een afspraak. Indien gewenst bezorg ik ook werk aan de deur, gratis binnen een straal van 10 km rondom Elsloo. Verder weg bezorg ik ook maar dan wel tegen een kleine vergoeding.

Onlangst heb ik onder andere bovenstaande cadeaubonnen gemaakt. Ze bevatten allemaal een klein keramiek geschenk dat de ontvanger mag houden. De bonnen van €40 bevatten zo een porseleinen theezakjes-houder (uiteraard uit eigen atelier) en een lekker zakje thee. Andere bevatten een ketting of iets anders leuks.

Mooie grote kerstboom in zwarte klei. VERKOCHT

Een bruine/koperkeurige kerstboom met iets glitter en een zachtgele ster, hooggestookt zodat deze ook buiten op een tafeltje kan staan (vorstvast). Ongeveer 25 cm hoog. €27,50

leuke uiltjes van zo’n 7 cm hoog. Mooi om aan een tak te hangen. €5 per stuk. UITVERKOCHT

Vaasje en potje geglazuurd in cascade-techniek. Vaasje €25, potje €17,50. Beide VERKOCHT

dit prachtige herfstblad, zo’n 35 centimeter lang, zal je tafel mooi sieren. Uiteraard kun je het gebruiken om herfstdingen, hapjes of wat dan ook op te leggen. Sterker nog, het kan in de afwasmachine. Er is veel werk gestoken in het glazuren met de verschillende mooie kleuren. Het blad kost €45.

Koffiebekers, handgedraaid en hooggestookt dus waterdicht. Ze zijn per stuk te koop voor €7,50. Er zijn er nog maar 2 over. De eveneens waterdichte vaas die daarachter staat is zo’n 40 centimeter hoog en kost €45. Mooie herfsttinten dit alles!

Een waterdichte theepot die dus echt te gebruiken is. Handgedraaid en geglazuurd in een gewaagde kleurencombinatie. Hij kost €45 en er is er maar één van.

Leuke paddestoelen die aan leren koorden hangen. Ze zijn per stuk te koop en kosten tussen €2,50 en €3,50

Een mooi vijgenblad om aan de muur of aan het raam te hangen. Er zijn veel verschillende glazuren gebruikt. Dit blad kost €18,50

Een leuke niet al te grote theepot, blauw met een onderlaag van zacht rose. Handgedraaid en hoog gestookt waardoor waterdicht. Drupt niet! €30

Rozen en bloemen zijn wel de hit van 2020. Ze zijn allemaal verkocht. Voorjaar 2021 ga ik weer nieuwe maken.

Hardstikke mooi blauw vaasje, hooggestookt dus waterdicht. Doorsnede en hoogte zo’n 15 centimeter. €20.

Ruige blauwe heksenpot met een witte uitgelopen rand. Je kunt er heel wat koppen soep in serveren, ik denk erover om nog een soeplepel erbij te maken. Ook deze pot is hooggestookt waardoor waterdicht. Je kunt hem ook gebruiken als ovenschaal. €45.

Groen potje (ook in het bruin aanwezig) met een heel aantal (winterharde) kruidenstekers en een stekertje met de tekst ‘ik hou van jou’ erop. Hoe leuk is dat om aan iemand te geven die graag in de tuin bezig is en waar je van houdt? Het hele setje, inclusief beker, kost €20. VERKOCHT maar niet getreurd: ik maak steeds nieuwe, ook met limburgse teksten.

Grote uil, zeker 40 centimeter hoog. Een echte blikvanger en prachtig in je tuin op een sokkel voor een mooie haag zoals hier op de foto. Deze flinke jongen heeft de serieuze prijs van €300, er zitten uren en uren werk in. Minder accepteer ik niet, dan blijft ie van mij. ’s Winters binnen halen.

groenbruin geglazuurd potje, gewoon mooi om iets moois in te bewaren. Voor €25 is het van jou en het is ook nog waterdicht ook. Dus ook leuk om een mooi plantje in te zetten en het deksel decoratief tegen het potje aan te zetten. De kurkbollen krijg je er van mij bij.

Wit-groen geglazuurd theelicht met een doorsnede van 20 centimeter. Prachtig op je tuintafel! In de klei is kant gedrukt en dat is ingewassen met een groene glazuur. Zeg nou eerlijk….dat is toch veel duurzamer dan een boeket bloemen van €25. Wissel eens een keer af. VERKOCHT

Porseleinen vaasje, hoog gestookt waardoor het doorzichtig is geworden en je een kaarsje erdoorheen ziet schijnen. Er zijn meerdere maten in het atelier. €10. Deze is verkocht.

Prachtige paarse schenkkan met 3 mokken. Hooggestook waardoor deze waterdicht is. En vaatwasmachine-bestendig. De hele set kost €65.

Een prachtig schaaltje van zo’n 20 centimeter doorsnede en 5 centimeter hoog. De buitenkant is een goud/koperkleur. De binnenkant is bewerkt met diverse glazuren en een cascadeglazuur die ervoor zorgt dat alle kleuren naar beneden gaan lopen. Een van mijn toppers. Kost €30.

Leuke kleurige zomerschalen-set om je tuintafel mee op te fleuren tijdens een barbeque of zo. Ze hebben een doorsnede van plm 25 cm en zijn zo’n 20 cm hoog. De schalen kosten per stuk €25. Koop je er 2 dan kosten deze samen €45. Vaatwasmachinebestendig. De blauwe schaal is VERKOCHT.

Slak in carnavalskleuren, de achterkant is naturel. Superleuk om een ‘sajelair’ cadeau te doen. Deze kost €25. De 3 roosjes ervoor zijn ook te koop en kosten als set van 3 €10. Rwad/gael/greun. SLAK EN ROOSJES VERKOCHT

Raku gestookte urn. Je kunt er natuurlijk ook spaargeld of wat dan ook in bewaren, dat waar jij deze mooie pot voor nodig hebt. Prijs: €85.

Vogelhuis handgedraaid en in een rustige kleur geglazuurd, zodat het misschien wel echt bewoond gaat worden. Hoog gestookt waardoor het ook in de winter buiten kan blijven hangen. €25.

Beetje ouderwets aandoend vaasje door de koperkleur. Daarom heb ik het gepimpt met een mooie hanger. Hoog gestookt dus waterdicht. €25.