Enkele keren per jaar verzorg ik een thema-workshop. Als er een gepland staat, dan staat deze hieronder vermeld. Omdat we tijd nodig hebben om ons nieuwe atelier te verhuizen naar ons privé-adres worden er vóór september geen nieuwe workshops meer gepland.
Je bent welkom op zondag 15 september op onze open dag, van 11 tot 17 uur. Ons nieuwe adres is dan Tiendstraat 2 in Elsloo (parkeren onder de bomen aan de Scharberg). Er liggen dan ook inschrijfformulieren voor nieuwe workshops.

Wil je graag een keer alleen of met meerdere mensen komen voor een workshop? Omdat je iets specifieks wilt maken? Ervaring is niet nodig want je wordt daar waar nodig geholpen/ondersteund. Neem dan contact op via een mail naar leimenzwa@live.nl, dan bespreken we wat wanneer mogelijk is. Je volgt dan een 2-delige workshop (2x 2,5 uur met minimaal 2 weken tussen beide datums) en deze kost tussen €60 en €90 max, afhankelijk van de grootte van je het werk dat je maakt. Dat bekijk en bespreek ik ter plekke.

Bij deze 2-delige workshop maak je eerst onder onze begeleiding zelf een werkstuk uit klei en kom je een paar weken later terug om je werk te glazuren. Let wel: bij deze workshop kunnen geen beelden (bijvoorbeeld ‘dikke dames) gemaakt worden. Dat is veel te veel werk en krijg je niet in 2,5 uur af. Zelfs een volleerd iemand lukt dat niet.
Lees aub goed de algemene voorwaarden door mbt de klei-workshops. Deze staan in het hoofdstuk ‘Algemene voorwaarden cursus/workshop/leveringen

Een groep collega’s kwam onlangs een 2-delige workshop bij ons doen. Allemaal mensen die nog nooit met klei hadden gewerkt. Hierboven zie je de resultaten na 2,5 uur hard doorwerken. Op de foto hieronder zie je de resultaten nadat het tweede deel van de workshop had plaatsgevonden en alle werken een tweede keer gebakken waren:

Af en toe komt het voor dat mensen hun werk niet ophalen nadat ze een workshop gevolgd hebben. Ik bewaar deze werken maximaal drie maanden. Daarna gaan ze (helaas) de prullenbak in of ik gebruik ze zelf.

Leim&Zwa – Dorpstraat 4a – 6181GX Elsloo – 0622352247 – leimenzwa@live.nl