Behalve cursussen worden er ook workshops gegeven. Je vindt in dit hoofdstuk op de gele balk bovenaan de pagina een indeling in seizoenen waar je op kunt klikken voor meer info. Op deze genoemde workshops kun je individueel of met meerderen inschrijven. Iedereen kan meedoen, zonder of met ervaring. Inschrijven kan via een mail naar leimenzwa@live.nl of je komt een keer binnenlopen.

Ben je met een groep mensen en wil je graag een keer komen? Neem dan gerust contact op, dan bespreken we wat mogelijk is.
Vanaf 4 personen plannen we samen een datum. Echter:
Er mogen weer 2 mensen per dag komen, 
dat is in ieder geval weer een begin.
Deze workshops kunnen in 1 of in 2 delen doorlopen worden. Een 1-delige workshop (glazuren van een al gebakken werk) kost gemiddeld €25 per persoon, een 2-delige gemiddeld €60. Bij deze 2-delige workshop maak je eerst zelf een werkstuk uit klei en kom je een paar weken later terug om je werk te glazuren.

Workshop waarbij een urn gemaakt wordt: Deze workshop wordt in onderling overleg gepland buiten de openingstijden van Leim & Zwa. Ook kun je plaatsnemen in een lesgroep als je dat fijner vindt. Je wordt begeleid in het maken van de urn en samen zorgen we ervoor dat het een mooi, dierbaar stuk wordt. Je komt zelf al met ideeën. Op internet is genoeg te vinden. Misschien willen jullie met enkele mensen een paar kleinere urnen maken. Ook dat kan. Kinderen zijn welkom.

Het is een bijzondere vorm van rouwverwerking om zelf een urn te maken. Rouwbegeleiding is dan ook een item dat ik inzet bij deze workshop. Voor iedereen op de wijze zoals dat nodig is en dat kan elke keer verschillend zijn. Ik geef je – vrijblijvend – de werkuren en de prijs als ik weet wat je wilt gaan maken en met hoeveel personen jullie willen komen.