Algemene voorwaarden LEVERINGEN.
– Bestellen van producten doe je via een mail naar leimenzwa@live.nl. Niet via whattsapp, messenger of telefoon. Dan wordt het voor mij erg onoverzichtelijk allemaal.
– Daarbij geef je de nummers van de glazuren aan, dus niet alleen de naam. Vooral de nummers zijn het belangrijkst omdat de glazuren op nummer-volgorde in mijn atelier staan (en zoek ik me suf bij alleen de naam).
– Vooraleer een levering naar de post wordt gebracht dient de rekening van de geleverde producten voldaan te zijn. Je krijgt hiervoor een rekening via mail. Het verschuldigde bedrag wordt over gemaakt op bankrekening NL97INGB0005507680 ten name van Leim en Zwa. Nadat het bedrag op mijn bankrekening staat wordt het pakket in orde gemaakt en verzonden.
– Ik doe mijn uiterste best om de bestelde producten goed in te pakken voor verzending. Mocht er tijdens verzending toch breuk/schade ontstaan dan is dat niet voor mijn rekening c.q. kan ik deze kosten niet vergoeden. (wees gerust, dat is in al die jaren pas 1x voor gekomen omdat de bezorger waarschijnlijk erg hard met het pakket gegooid heeft. Helaas betrof dit keramiek waardoor ik deze in principe niet verstuur. Bij glazuren gaat het altijd goed)

Cursus – zowel keramiek-cursus alsook glazuur-CURSUS en draai-CURSUS.
Algemene voorwaarden:
Bij het volgen van een cursus ga je een afspraak aan voor 5 of 10 vastgestelde data (voor de glazuurcursus zijn dat 8 datums) die je vooraf betaalt via pin of cash.
– Afmelden doe je altijd via een mailtje naar leimenzwa@live.nl (niet via app, messenger, telefoontje etc want dan houd ik alle info niet meer uit elkaar. Afmelden in het atelier is natuurlijk ook prima).
– Meldt je je een week voordat je cursus gepland staat af, dan is dat geen probleem en kijken we samen voor een andere datum of schuif je door naar de volgende cursusdatum.
– Meldt je je tussen een week en 1 dag voor de inplanning af, dan wordt een halve les van je kaart afgeschreven. We kunnen dan nog kijken naar een evt. inhaalmoment maar de halve les blijft dan afgeschreven.
– Meldt je je 24 uur of korter van te voren af, dan wordt je hele les afgeschreven. Je les kan dan ook niet meer ingehaald worden. Ik heb dan een lege plek die ik niet meer op kan vullen.
– Elke leskaart heeft een maximale houdbaarheid:
– Een 5-lessenkaart is maximaal 3 maanden geldig, daarna vervallen de nog niet gebruikte lessen.
– Een 10-lessenkaart is maximaal 6 maanden geldig, daarna vervallen de nog niet gebruikte lessen.
– Een 10-bijeenkomstenkaart voor zelfstandig werkenden is maximaal 8 maanden geldig. Daarna vervallen nog niet gebruikte bijeenkomsten.

klei-workshops en glazuurworkshops
Algemene Voorwaarden: Het plannen en voorbereiden van een workshop vraagt van ons veel tijd en energie. Die plannen we tussen alle andere bedrijvigheid door. Voor de workshops die je bij Leim&Zwa volgt, reserveren wij een plek voor jou en kopen in wat nodig is.
Kun je, om wat voor reden dan ook, niet komen, dan blijft die plek onbezet en kost ons dat geld. Vandaar deze algemene voorwaarden.
Bij reservering gaan wij ervan uit dat je deze gelezen hebt:
– Deelname aan een workshop houdt in dat het hele workshop-bedrag direct na je aanmelding wordt over gemaakt op bankrekening NL97INGB0005507680 ten name van Leim en Zwa. Pas dan is je inschrijving definitief. Zo lang het geld niet op onze rekening staat is je aanmelding niet definitief en kan iemand anders je gevraagde plaats innemen. Doe dat dus zo snel mogelijk. We regelen dat via een mail.
– Tot 1 maand van te voren wordt bij afmelding geen bedrag in rekening gebracht en storten we je geld terug.
– Tot 3 weken van te voren wordt bij afmelding de workshop omgezet in een tegoed-bon die te besteden is voor een workshop op een ander moment, binnen een jaar na datum van de afgezegde workshop.
– Bij afzegging op een later tijdstip dan 2 weken voordat de workshop plaats vindt is omzetten in een cadeaubon niet meer mogelijk, je geld wordt dan dus ook niet teruggestort. Je kunt dan wel iemand anders laten komen onder dezelfde reservering (dit geldt dan voor dezelfde dag, hetzelfde aantal mensen en er is geen restitutie mogelijk).
– Aan- en ook afmelden doe je via een mail naar leimenzwa@live.nl

Draaien op de pottenbakkersschijf.
Algemene voorwaarden

Het plannen en voorbereiden van een workshop vraagt van ons veel tijd en energie. Die plannen we tussen alle andere bedrijvigheid door. Voor de workshops die je bij Leim&Zwa volgt, reserveren wij een plek voor jou en kopen in wat nodig is. Er is veel vraag voor deze workshop dus we zijn niet blij als iemand zich laat afmeldt en de schijf onbezet blijft terwijl anderen graag gekomen waren als ze het eerder geweten hadden.

Bij reservering gaan wij ervan uit dat je deze gelezen hebt:
– Deelname aan een draai-workshop houdt in dat het hele workshop-bedrag direct na je aanmelding wordt over gemaakt op bankrekening NL97INGB0005507680 ten name van Leim en Zwa. Pas dan is je inschrijving definitief. Zo lang het geld niet op onze rekening staat is je aanmelding niet definitief en kan iemand anders je gevraagde plaats innemen. Doe dat dus zo snel mogelijk. We regelen dat via een mail.
– Tot 1 maand van te voren wordt bij afmelding geen bedrag in rekening gebracht en storten we je geld terug.
– Tot 3 weken van te voren wordt bij afmelding de workshop omgezet in een tegoed-bon die te besteden is voor een draai-workshop op een ander moment, binnen een jaar na datum van de afgezegde workshop.
– Bij afzegging op een later tijdstip dan 2 weken voordat de workshop plaats vindt is omzetten in een cadeaubon niet meer mogelijk, je geld wordt dan dus ook niet teruggestort. Je kunt dan wel iemand anders laten komen onder dezelfde reservering (dit geldt dan voor dezelfde dag, hetzelfde aantal mensen en er is geen restitutie mogelijk).
– Aan- en ook afmelden doe je via een mail naar leimenzwa@live.nl