Openingstijden staan in het betreffende hoofdstuk. Niet alle aanwezige keramiek staat hier op de foto’s. Kom dus gerust een keer langs om vrijblijvend rond te kijken.

LET OP: DIT IS GEEN WEBSHOP! Je kunt hier kijken welke artikelen in de winkel zijn en die komen kopen (of ik stuur het op). Je betaalt dus in de winkel, cash of via pin. Reserveren na een aanbetaling kan ook. Je krijgt dan een betalingsverzoek van mij. Veel kijkplezier!

Een leuk vogelhuis dat op een pin of dunne stok gezet kan worden. €27,50

2 gele met blauw en paarse keramiek bloemen, vastgezet op geverfde houten stokjes die versierd zijn met blaadjeslint. Deze set a krijg je voor €13,50 VERKOCHT

Pracht zonnebloem uit eigen atelier die op een draadijzer gezet kan worden. 12 centimeter doorsnede, ’s winters naar binnen: €15. VERKOCHT

Een héle grote bloem/klaproos van wel 30 centimeter doorsnede. Aan de onderkant zit een flink gat zodat hij op een bezemsteel of mooie tak gezet kan worden. Bij vorst binnenhalen. Er is er maar 1 van en deze kost €45.

Ein sjwan pötje um get in te doon! Honing, chocolaat of alles wat lekker is! €12,50 excl. lepeltje

Een mooi hart van mangohout (13 cm) met prachtige bloemenprint erop. €10
Nog 2 stuks voorradig. Ook erg mooi met het roosje dat je op de foto hieronder ziet, erop.

Mooie keramiek roosjes, meerdere voorradig. Ze zijn iets rozer als op de foto. Niet in eigen atelier gemaakt, niet uniek. Daar is dan ook de prijs naar:€2,50. Naar wens in een organza zakje voor €1 meer. Wil je er nog een hebben schiet dan op, ze zijn bijna uitverkocht.

Mooie keramiek sieraden aan een suede veterkoord.
De kleine kost €8,50, de grote €13,50

Een vogelhuis gemaakt van riet en stro. Ik heb er zelf een keramiek dakje op gemaakt en rondom hangen keramiek blaadjes. Aan de bovenkant zit een lus om het op te hangen. €25. VERKOCHT

Zomerse multicolor schaaltjes, gemaakt in eigen atelier. 14 cm doorsnede.
Per stuk €12,50, samen €22. verkocht.

Een keramiek zeepbakje 7 cm, een heerlijk zeepje in hartvorm, een klein hartje en ook nog een mooie kleurige haarspeld. Wat wil je nog meer? €9 per set. Een boeket bloemen is duurder.

voor wie, net zoals ik, van een beetje bling-bling houdt zijn deze mooie haarspelden. Ze kosten €5 per stuk. Wil je ze als geschenk geven in dat heel mooie schaaltje uit eigen atelier, waar ze hier in liggen, dan vraag ik voor dat schaaltje (oven- en afwasmachine-bestendig) €25.

Cadeaubonnen zijn er altijd. Bij elke bon die je komt halen krijgt je een klein cadeautje erbij dat de feestvierder mag houden. Jij beslist welke prijs en ik maak het in orde (tevoren even een mailtje naar leimenzwa@live.nl is handig, dan heb ik wat meer tijd om de bon te maken). Woon je verder weg dan kan ik een bon online versturen maar uiteraard dan zonder geschenkje. Een cadeaubon kan gebruikt worden voor een keramiek geschenk, een workshop, klei, glazuur of kleibenodigdheden.

Zo leuk om te geven! Een glazen potje met (kunststof) lelietje. Ik heb er een keramiek hartje uit eigen atelier aan toegevoegd. Het geheel kan ook opgehangen worden. Prijs €7,50

Een mooie hooggestookte (dus waterdichte) serveerschaal uit eigen atelier die ook in de oven en afwasmachine kan. Hoogte 12 cm, doorsnede 22 cm. Prijs €35

Deze ronde schaal is zó mooi dat ik nog steeds twijfel of ik hem wel wil verkopen. Maar ik doe het toch maar. Hoog gestookt dus waterdicht, doorsnede is 24 cm. hoogte 9 cm. Mag ook in de oven. Prijs is €35.
Het hartje dat erin ligt is een ‘keepsake ornament’: het kan open en je kunt er je schat in bewaren, iets dat voor jou heel belangrijk is. Prijs €10.

keramiek tekstplaten met een uitspraak die we in deze tijd wel heel goed kunnen gebruiken. Het geheel is 76cm hoog. Voor de plaatjes vraag ik €45. Wil je de berkenhouten stam erbij dan vraag ik daar nog €5 voor.

In eigen atelier gedraaide set kannen, waterdicht. Beide kannen zijn ongeveer 20 cm hoog en kosten per stuk €32,50.

Een houten doosje met daarin diverse spreuken-kaartjes, gedrukt op natuur-papier en een houten steuntje. Deze zijn op meerdere plaatsen te koop. Leim&Zwa en Laissez-Faire art café in Eys verkopen deze doosjes met eigen toevoeging. Bij mij zijn dat houten hartjes en een keramiek hartje naar keuze van mijn hand. Pracht geschenk voor moederdag, een verjaardag etc. €13,50 compleet.

Luck in a box. Deze doosjes zijn op meerdere plaatsen te koop. In mijn atelier én in Laissez-Faire art café in Eys breiden we deze doosjes uit met eigen producten.
Er zit standaard een belletje en een potloodje in. Ik voeg toe: enkele handgeschapen papiertjes in de vorm van een hart en je hebt de keuze uit een keramiek hartje uit de aanwezige voorraad.
In het Boeddhisme gelooft men dat door het rinkelen van het belletje je wensen naar de hemel worden geleid. Zodra je een boodschap hebt geschreven en het belletje rinkelt, zal je wens uitkomen. €13,50 compleet.

Een theepot met deksel en nog wat keramiek dingetjes die ik zodanig bewerkt heb dat deze als vogelvoederhuisje kan dienen. Je kunt er natuurlijk ook een kleurig plantje in zetten. Zo gauw het gaat vriezen wel naar binnen halen of onder een afdak plaatsen maar voor de rest kan deze lekker buiten hangen. €30

Theepotje, omdat het voorjaar is een vogelhuisje ervan gemaakt maar uiteraard ook mogelijk om het als een echt theepotje (of plantenpotje)te gebruiken. €25

Een pracht vaas met mooie koperaccenten. Deze is niet waterdicht (want raku-gestookt) dus wil je er bloemen in zetten gebruik dan een binnenvaasje. Het onderbord vormt een mooie combinatie. Deze set is (zonder veertjeskoord en bloemetjes) €45. Wil je de leuke accenten erbij dan is het €50.

Het BLOEMEN-seizoen is geopend. Bij elke bloem krijg je een zakje klaprozenzaad. De rozen hebben een gat aan de onderkant waardoor ze op een stok of draadijzer geplaatst kunnen worden. Deze zitten niet in de prijs inbegrepen maar heb ik wel te koop in het atelier. Prijzen van de bloemen: klein (ongeveer 9 centimeter) €8, middelgroot (ongeveer 14 cm) €17,50, groot (ongeveer 20 cm) €25.

Madammeke gemaakt in het atelier van Leim&Zwa dus een uniek stuk. Ze is 32 c groot en paarsblauw van kleur met blauwe bloemen. Prijs €30.

Voor wie niet van die knallende kleuren kiest maar wel van ruig werk is deze set (of een deel daarvan) supersjiek! Gedraaid en geglazuurd in eigen atelier en uniek, het zijn gemengde kleuren die we nooit meer zo op ons werk krijgen! En dat willen we ook helemaal niet want we houden van unieke werken. Alles is hooggestookt waardoor waterdicht en afwasmachinebestendig.

Een mooi in eigen atelier gedraaide/geglazuurde en hooggestookte opdienschaal, doorsnede plm 20 cm). Daarbij 7 ook zelf handgevormde schaaltjes waarbij de zgn nerikomi (cascade)-techniek gebruikt is. Hierbij zijn pigmenten aan de klei toegevoegd. Alles kan in de afwasmachine. Uniek stuk.
Uniek stuk, € 42,50

en prachtig organza zakje afgewerkt met kant en kraaltjes, 21 cm, gevuld met porseleinen en houten hartjes en bloemetjes. Het porselein is van eigen hand. Dichtgebonden met een porseleinen stukje met de tekst ‘veur mien allerleefste’ of ‘voor jou’ en óók nog een groter hart erbij, dat zie je linksboven. €15.

Houten bakje 15×15 cm met folie zodat er ook een echt plantje in kan. Het geheel is 35 cm hoog. Het bakje zit in een stalen houder met bovenop een vogeltje.
In het bakje 3 kruidenstekers, een paasei en aan het bakje 2 harten, allemaal van keramiek. Het blauwe kunststof plantje is inclusief en het geheel kost €25. De keramiek is huis-gemaakt in eigen atelier.

Hand made Bloemetjes-Hart in bloemetjesring, 2 voorradig. Ze kosten €7,50 per stuk.
NOG MAAR 1 BESCHIKBAAR

een oranje keramiek hartje in een metalen bloem met glitterkraaltjes. Het geheel is ongeveer 10 cm in doorsnede. Kost €10.. Het linker touw met hartjes op de foto hierboven is verkocht.

Hamsa-handjes die je beschermen voor onheil en je geluk en gezondheid brengen. Keramiek met een metalen vogeltje eronder. Ze kosten allemaal €15. Alleen rechtsonder nog te koop. Alles in eigen atelier gemaakt.

Dit mooie ‘gekreukelde’ porseleinen vaasje is 10 cm hoog. De prijs is inclusief de bloemetjes. Handgemaakt in eigen atelier.

leuke uiltjes van zo’n 7 cm hoog. Mooi om aan een tak te hangen. €5 per stuk.

dit prachtige herfstblad, zo’n 35 centimeter lang, zal je tafel mooi sieren. Uiteraard kun je het gebruiken om herfstdingen, hapjes of wat dan ook op te leggen. Sterker nog, het kan in de afwasmachine. Er is veel werk gestoken in het glazuren met de verschillende mooie kleuren. Het blad kost €45.

Een waterdichte theepot die dus echt te gebruiken is. Handgedraaid en geglazuurd in een gewaagde kleurencombinatie. Hij kost €45 en er is er maar één van.

Leuke paddestoelen die aan leren koorden hangen. Ze zijn per stuk te koop en kosten tussen €2,50 en €3,50

Een mooi vijgenblad om aan de muur of aan het raam te hangen. Er zijn veel verschillende glazuren gebruikt. Dit blad kost €18,50

Een leuke niet al te grote theepot, blauw met een onderlaag van zacht rose. Handgedraaid en hoog gestookt waardoor waterdicht. Drupt niet! €30

Ruige blauwe heksenpot met een witte uitgelopen rand. Je kunt er heel wat koppen soep in serveren, ik denk erover om nog een soeplepel erbij te maken. Ook deze pot is hooggestookt waardoor waterdicht. Je kunt hem ook gebruiken als ovenschaal. €45.

Een mooie engel, niet alleen voor kerst. Ze vliegt op grote voet en bewaart degeen aan wie ze gegeven wordt in haar grote hart. Zo’n 35 cm hoog en €65

Grote uil, zeker 40 centimeter hoog. Een echte blikvanger en prachtig in je tuin op een sokkel voor een mooie haag zoals hier op de foto. Deze flinke jongen heeft de serieuze prijs van €250, er zitten uren en uren werk in. Minder accepteer ik niet, dan blijft ie van mij. ’s Winters binnen halen.

Hetzelfde geldt voor dit vogelhuis dat veel te mooi is om een echte vogel in te laten broeden. Het is met veel liefde door mij gemaakt en er zitten vele uren opbouw- en glazuurwerk in. Het huis is in een derde ovenstook bewerkt met echt goud. Vaste prijs is €300. Daarmee zijn mijn werkuren bij lange na niet betaald.

Leuke kleurige zomerschalen-set om je tuintafel mee op te fleuren tijdens een barbeque of zo. Ze hebben een doorsnede van plm 25 cm en zijn zo’n 20 cm hoog. De schalen kosten per stuk €25. Koop je er 2 dan kosten deze samen €45. Vaatwasmachinebestendig. De blauwe schaal is VERKOCHT.

Beetje ouderwets aandoend vaasje door de koperkleur. Daarom heb ik het gepimpt met een mooie hanger. Hoog gestookt dus waterdicht. €25.