Deze site wordt vrijwel dagelijks up-to-date gehouden.
Je hoeft dus níet voor de zekerheid te bellen of ik er ben.
LET OP:
Mocht ik een dag verhinderd zijn door ziekte of andere omstandigheden dan wordt dat hier vermeld. Ook vakanties worden hier genoteerd. Ik bewaak dat zorgvuldig zodat niemand aan een gesloten deur hoeft te staan (maar dan moet je wel even hier kijken).
Schrijf dus niet de openingstijden in je agenda maar check deze pagina voordat je komt!
Ik kan niet zomaar even iemand anders in mijn atelier zetten als ik uitval. Helaas werkt dat niet ivm glazuur-adviezen etc. die niet iedereen in zijn of haar kennispakket heeft.

ZOMERVAKANTIE:
VANAF Zondag 5 SEPTEMBER TOT EN MET DONDERDAG 30 SEPTEMBER maar kijk hieronder voor openstelling tijdens mijn vakantie.

OPENINGSTIJDEN: 
Maandag  14-16.30 uur -vakantie!
Dinsdag  10-13 uur -hele maand september open voor verkoop glazuren en geschenken gedurende deze tijd op dinsdag.
Woensdag  10-13 uur – vakantie!
Donderdag GESLOTEN 
Vrijdag  10-15.30 uur – vrijdag 10 en 24 september open van 10-12.30 uur voor verkoop glazuren en geschenken. Andere vrijdagen in september vakantie!
Zaterdag  10-13.30 uur – vakantie!
Andere tijden op afspraak
(mail naar leimenzwa@live.nl of bel 0622352247)

ZOMERVAKANTIE:
VANAF ZATERDAG 4 SEPTEMBER TOT EN MET DONDERDAG 30 SEPTEMBER maar kijk hierboven voor openstelling tijdens mijn vakantie.

ATTENTIE: Mensen die hun auto ‘maar even’ parkeren voor de blauwe garagedeur van de buurman mogen pas naar binnen als ze hun auto elders gezet hebben. Ook als het vol staat in de straat. Dit leidt tot opstoppingen en irritaties.
Parkeren graag in de parkeervakken of aan de andere kant van de kerk en even een stukje lopen. Onthaasten.

Regelmatig staan mensen aan een gesloten deur en dat is erg vervelend. Omdat er niet op deze website gekeken wordt en/of omdat velen denken dat we er elke dag van 9 tot 18 zijn. Helaas gaat dat niet lukken als ZZP-er. Ook schijnt er regelmatig aan de deur van mijn buren van eetcafé Auwt Aelse geduwd te worden en dat is overdag gesloten. Dat is toch echt de foute deur! Hier beneden zie je waar je naar binnen moet (lijkt mij niet zo moeilijk):

Leim en Zwa is een atelier en geen winkel. Regelmatig werk ik ook ’s avonds, op een andere locatie of doe ergens een raku-stook. Kijk dus altijd even hier op de openingstijden voordat je komt! Deze site wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt dus de informatie is actueel.