Deze site wordt vrijwel dagelijks up-to-date gehouden.
Je hoeft dus níet voor de zekerheid te bellen of ik er ben. 
Als dat hier staat dan ben ik er ook.
(neem dan wel de rechterdeur naast de etalage).

ververs je pagina als je naar de openingstijden kijkt! Anders zie je oudere informatie. Gewoon de site even afsluiten en opnieuw intypen.

ACTUELE OPENINGSTIJDEN: (bijgewerkt op 5 januari 23)

WIJ ZIJN GESLOTEN TOT EN MET 29 JANUARI!

Maandag  13-16.30 uur
Dinsdag  10-13 uur
Woensdag  10-13 uur
Donderdag altijd GESLOTEN  – mijn vrije dag
Vrijdag  10-15.30 uur
Zaterdag 10-13 uur

Vanaf 5 januari 2023 zijn wij een paar weken naar Thailand. Het atelier is daarom GESLOTEN vanaf 5 januari tot en met 29 januari.

ATTENTIE: Mensen die hun auto ‘maar even’ parkeren voor de blauwe garagedeur van de buurman mogen pas naar binnen als ze hun auto elders gezet hebben. Ook als het vol staat in de straat. Dit leidt tot opstoppingen en irritaties.
Parkeren graag in de parkeervakken of aan de andere kant van de kerk en even een stukje lopen. Onthaasten.

Regelmatig staan mensen aan een gesloten deur en dat is erg vervelend. Omdat er niet op deze website gekeken wordt en/of omdat velen denken dat ik er elke dag van 9 tot 18 ben. Helaas gaat dat niet lukken als ZZP-er. Ook wordt er regelmatig aan de deur van mijn buren van eetcafé Auwt Aelse geduwd en dat is overdag gesloten. Dat is toch echt de foute deur! Hier beneden zie je waar je naar binnen moet (lijkt mij niet zo moeilijk):

Leim en Zwa is een atelier en geen winkel. Regelmatig werk ik ook ’s avonds, op een andere locatie of doe ergens een raku-stook. Kijk dus altijd even hier op de openingstijden voordat je komt! Deze site wordt vrijwel dagelijks bijgewerkt dus de informatie is actueel.