Stichting Harambee

geplaatst in: Uncategorized | 0

Sinds kort verkoop ik diverse producten van Stichting Harambee in het atelier. Dat zijn mondkapjes (al dan niet met een etuitje), tasjes, slingers, schorten, ovenwanten, pannenlappen en kussenslopen.

Stichting Harambee investeert in educatie van Keniaanse jongeren. Daardoor kunnen zij een opleiding afmaken. Zij dragen bij in de schoolkosten en verkopen daarvoor onder andere mooie Afrikaanse spullen, zoals je dus nu ook in mijn atelier aantreft. De mensen die deze spullen naaien doen dat vrijwillig, zowel in Nederland (Beek) als in Kenia. Ik verdien zelf ook niks aan de verkoop van de spullen. Daarom vraag ik je dan ook om cash te betalen als je een of meer producten wilt kopen.

De mondmaskers zijn op dit moment natuurlijk erg gewild. Deze zijn leuk van kleur, je kunt er desgewenst een filter in doen. Handig is dat de meeste mondkapjes elastiek bevatten dat je om je hoofd kunt doen, dat is stukken fijner dan achter je oren. Ook zijn de mondkapjes veelal iets groter dan de papieren die je kunt kopen. En dat is handig merk ik zelf als brildrager. Ik trek het masker iets hoger en zet mijn bril eroverheen waardoor deze niet zo snel beslaat. Dus…..kom langs en steun deze mooie stichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *